Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

TERREIN

Zie je al die mooie decoraties hangen op de evenementen in de KEI-week? Dan heb je zojuist het werk van de TERREIN-crew zien hangen. De TERREIN-crew bestaat ieder jaar uit echte creatievelingen. Voorafgaand aan de KEI-week helpt de TERREIN-crew namelijk het professionele decoratiebedrijf ‘Pablo: Lighting & Decorations’ bij het in elkaar zetten en schilderen van de aankleding die tijdens de KEI-week wordt gebruikt.  Ook helpt de crew in aanloop naar de KEI-week met het inrichten en het ordenen van de spandoeken in de kelder en zorgt de crew dat het busje klaar staat voor een onvergetelijke week.

Tijdens de KEI-week speelt de aankleding een grote rol in het creëren van de KEI-sfeer op alle evenementen. Hier is de TERREIN-crew verantwoordelijk voor! Zij zorgen ervoor dat alle ‘signing & routing’ (wegwijspijlen, prijslijsten) en veel creatieve decoratie (spandoeken, vlaggen) worden opgehangen op de evenementen. Tijdens de KEI-week rijdt de crew van evenement naar evenement met het busje om zo te zorgen voor een goede signing en routing tijdens de KEI-week. Geen enkel terrein wordt vrijgegeven zonder dat de TERREIN-crew een laatste check heeft gedaan. Een erg grote verantwoordelijkheid dus!

Voor deze crew is Stichting KEI op zoek naar harde werkers die een week lang willen knallen om de KEI-evenementen overzichtelijk en nóg mooier te maken dan dat ze al zijn. Wil jij ook jouw decoraties zien hangen en daarnaast deel uitmaken van een hechte crew waar je volledig je creativiteit in kwijt kan? Mail een korte motivatie naar secretaris@keiweek.nl.