TERREIN-crew

Voorafgaand aan de KEI-week helpt de TERREIN-crew het professionele decoratiebedrijf ‘PABLO: Lighting & Decorations’, bij het in elkaar zetten en schilderen van aankleding die tijdens de KEI-week wordt ingezet. Ook is er de mogelijkheid om het grafisch ontwerp van bepaalde evenementen tijdens de KEI-week te ontwerpen. Lijkt dit jou leuk om te doen? Meld je dan op tijd aan voor de TERREIN-crew! 

Tijdens de KEI-week is het aankleden van evenementen belangrijk om de KEI-sfeer te creëren. Hier is de TERREIN-crew de gehele week verantwoordelijk voor. Zij zorgen ervoor dat zowel alle ‘signing & routing’ (wegwijspijlen, prijslijsten) als veel creatieve decoratie (spandoeken, vlaggen) wordt opgehangen op alle evenementen. De TERREIN-crew beschikt over vervoersmiddelen om alle aankleding te realiseren. De TERREIN-crew is hier de hele week met twaalf vrijwilligers mee bezig. Voor deze crew zijn we op zoek naar harde werkers die een week lang willen knallen om de KEI-evenementen overzichtelijk en nog mooier te maken dan ze al zijn!

ERVARING CREWER

Afgelopen jaar heb ik een erg leuke tijd gehad als TERREIN-crew’er. Het leuke aan deze crew vond ik onder andere dat er in de zomervakantie al dagen zijn dat je helpt met klussen bij het decoratiebedrijf PABLO. Tussen het schuren, verven, timmeren en zagen door is er genoeg tijd om je andere crew-leden alvast te leren kennen. Dit zorgde voor een fijne sfeer gedurende de KEI-week waar we met z’n allen behoorlijk wat werk hebben verzet. Verder is ook duidelijk merkbaar dat je echt onmisbaar bent voor het verloop van de KEI-week. Als de veiligheidsborden bijvoorbeeld niet goed hangen kan een evenement niet van start gaan. Je krijgt als crew-lid dus ook veel verantwoordelijkheden. Als alles dan goed verloopt geeft dat een enorme kik dat jij daaraan hebt bijgedragen. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

Floor van Kampen
TERREIN-crew 2019

Meer crews bekijken