Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Organisatie

De KEI-week is dé algemene introductieweek voor alle aankomend eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool. De KEI-week is de perfecte gelegenheid om de stad Groningen met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studentenstad in al haar glorie. Er gaat immers niets boven Groningen!

De organisatie van de KEI-week bestaat uit drie verschillende organen: het Dagelijks Bestuur (ook wel het KEI-bestuur), de Event Managers en het Algemeen Bestuur. Het Dagelijks Bestuur (DB) is een fulltime bestuur bestaande uit zeven studenten, dat zich een jaar lang fulltime inzet voor de organisatie van de KEI-week zelf. Daarnaast zijn er zeven Event Managers (EM) die het Dagelijks Bestuur vanaf mei ondersteunen in het uitvoeren van de taken. Daarboven staat het Algemeen Bestuur (AB), dit is het stichtingsbestuur en daarmee het hoogste orgaan van Stichting KEI.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost de KEI-week?

Een ticket voor de KEI-week kost als je er vroeg bij bent €47. Op een gegeven moment zullen de late bird tickets van €52 in de verkoop gaan. Daarmee is de KEI-week de goedkoopste introductieweek van Nederland!

 

Kan ik meedoen aan de KEI-week als ik minderjarig ben?

Dat kan zeker! Als je minimaal 16 jaar bent kun je gewoon meedoen aan de KEI-week en aanwezig zijn bij alle evenementen. Je krijgt wel een andere kleur bandje om het voor de medewerkers duidelijk te maken dat je geen alcohol mag drinken. Daarnaast word je sowieso met andere minderjarigen bij een KEI-groepje ingedeeld zodat je niet de enige bent die geen alcohol mag drinken.

 

Ik heb een ondersteuningsvraag/functiebeperking, kan ik meedoen aan de KEI-week?

Dat kan zeker. We streven ernaar om de KEI-week voor iedereen toegankelijk te maken. Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een ondersteuningsvraag of functiebeperking hebt. Deze kan je hier ook verder specificeren, zodat wij als organisatie gepaste oplossingen kunnen vinden. Verder kun je ook aangeven of je in een groepje wilt met andere mensen met een ondersteuningsvraag, of dat je graag bij bestaande vrienden geplaatst wil worden.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@keiweek.nl, dan nemen we contact met je op. We kijken dan samen op wat voor manier we voorafgaand aan de KEI-week rekening kunnen houden met jouw ondersteuningsvraag, zodat jij een fantastische week zult beleven!

Tijdens de KEI-week kun je altijd contact opnemen met de organisatie via het algemene telefoonnummer in het geval dat je een vraag hebt over bijvoorbeeld vervoer of toegankelijkheid van een evenement. Wij zullen ons best doen om op dat moment een passend oplossing te verzorgen.

“Heb je een functiebeperking en wil je graag in contact komen met studenten die dit ook hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Wiel&Deal. Wiel&Deal streeft er naar om jongeren met een beperking te ondersteunen bij hun studentenleven en studie. Onbeperkt studeren, dat is het doel.”