Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets!

Tickets

De ticketverkoop voor de KEI-week 2023 opent op 1 mei 2023 om 09:00 uur. Je kan vanaf dan hier je ticket kopen. Een ticket kost in de early bird €45 en de late bird kost €48. Wees er snel bij, want er is een maximaal aantal early bird tickets!

 

Ticket voor de Kroegentocht? Klik hier.

Ticket voor het Open Air Festival; Throwback Thursday? Klik hier.

Ticket voor het Eindfeest? Klik hier.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de KEI-week?

Een ticket voor de KEI-week kost als je er vroeg bij bent €45. Op een gegeven moment zullen de late bird tickets van €48 in de verkoop gaan. Daarmee is de KEI-week de goedkoopste introductieweek van Nederland!

 

Word ik met studiegenoten in een KEI-groepje geplaatst?

We proberen in ieder KEI-groepje twee studenten met dezelfde studie te plaatsen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat de KEI-week een algemene introductieweek is hebben we er voor gekozen de groepsindeling te baseren op interesse. Daarnaast organiseren studies vaak een eigen introductieperiode in de eerste week van je studie, waardoor je je studiegenoten snel genoeg zult leren kennen!