Inschrijven

Op deze pagina staat alle informatie over inschrijven voor de KEI-week.

KEI-loper 2022

De inschrijvingen van de KEI-week 2022 zijn op dit moment nog niet geopend. Je kan je dus op dit moment niet inschrijven. De inschrijvingen gaan open vanaf 04/04.

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Groningen. Dit jaar vindt de KEI-week plaats van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus 2021. De KEI-week is de perfecte gelegenheid om de stad en al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle leuke aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week is niets verplicht en kun je zelf kiezen aan welke evenementen je wel en niet mee wilt doen!

KEI-leider 2022

De inschrijving voor KEI-leider van 2022 zijn geopend van 11/05 t/m 13/05.

De KEI-leiders zijn de begeleiders van de KEI-lopers. Als KEI-leider zorg je ervoor dat de KEI-lopers de stad en al haar charmes leren kennen. Jij beantwoordt de vragen, zorgt voor goede sfeer binnen het KEI-groepje en hebt natuurlijk zelf ook opnieuw de tijd van je leven tijdens de KEI-week! Als KEI-leider moet je aanwezig zijn bij de KEI-leider training op 12 augustus. Alles over KEI-leider worden vind je op deze pagina.

EVENT-crew 2022

Inschrijven voor EVENT-crew kan door een mail te sturen naar secretaris@keiweek.nl

De EVENT-crew is een grote crew die veel verschillende taken heeft. Zo’n 170 EVENT-crewers zorgen in de KEI-week dat alles soepel verloopt. De EVENT-crew is absoluut onmisbaar tijdens de KEI-week, omdat je als crewer helpt alle evenementen mogelijk te maken gedurende de KEI-week.

Vanaf de zaterdag vóór de KEI-week (13 augustus 2022) is de EVENT-crew actief. Deze zaterdag zal in het teken staan van elkaar leren kennen en teambuildingsactiviteiten. De EVENT-crew wordt voorafgaand aan de KEI-week in groepen ingedeeld, zodat je tijdens de week zelf zoveel mogelijk samenwerkt met dezelfde mensen en deze dus kunt leren kennen. Hiervoor kun je aangeven dat je in een groep ingedeeld wilt worden met vrienden/vriendinnen die zich ook hebben aangemeld. Samen met de crewers zal je ook van alle evenementen in de KEI-week genieten. Buiten de uren dat je meehelpt aan de KEI-week kun je namelijk ook naar de optredens gaan, meedoen aan de kroegentocht en samen met de andere studenten van de organisatie een fantastische week beleven! Let op: als EVENT-crew hoef je niet elke dag aanwezig te zijn, echter stellen wij meerdere dagen natuurlijk erg op prijs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de KEI-week.

Inschrijven nieuwsbrief

Partners

Zonder onze trouwe partners zou het allemaal niet gelukt zijn.

Veelgestelde vragen voor KEI-lopers

Word ik met studiegenoten in een KEI-groepje geplaatst?

We proberen in ieder KEI-groepje twee studenten met dezelfde studie te plaatsen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat de KEI-week een algemene introductieweek is hebben we er voor gekozen de groepsindeling te baseren op interesse. Daarnaast organiseren studies vaak een eigen introductieperiode in de eerste week van je studie, waardoor je je studiegenoten snel genoeg zult leren kennen!

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de KEI-week?

De inschrijving blijft online geopend tot en met vrijdag 13 augustus. Om zeker te zijn van plaatsing in een KEI-groepje raden we je aan om je uiterlijk de vrijdag voor de KEI-week, 13 augustus 18:00 uur, in te schrijven.

Kan ik na mijn inschrijving nog annuleren of mijn geld terugkrijgen voor de KEI-week?

Het is niet mogelijk om af te zeggen, te annuleren of je geld terug te krijgen wanneer je je hebt ingeschreven voor de KEI-week. 

Ik heb een functiebeperking, kan ik meedoen aan de KEI-week?

Dat kan zeker. We streven ernaar om de KEI-week voor iedereen toegankelijk te maken. Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een functiebeperking hebt en deze specificeren. Verder kun je ook aangeven of je in een groepje wilt met andere mindervaliden. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@keiweek.nl, dan nemen we contact met je op. We kijken dan samen op wat voor manier we rekening kunnen houden met jouw functiebeperking, zodat jij een fantastische week zult beleven!

“Heb je een functiebeperking en wil je graag in contact komen met studenten die dit ook hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Wiel&Deal. Wiel&Deal streeft er naar om jongeren met een beperking te ondersteunen bij hun studentenleven en studie. Onbeperkt studeren, dat is het doel.”

Kan ik me samen met iemand anders inschrijven?

Ja, het is mogelijk om je met één vriend(in)  in te schrijven voor de KEI-week!

Wanneer is het KEI-pand geopend tijdens de KEI-week?

Tijdens de KEI-week heeft het KEI-pand (Pelsterstraat 23, zijstraat van de Vismarkt) de volgende openingstijden:

 

Maandag: 09.00-19.00

Dinsdag: 09.00-18.00

Woensdag: 10.00-17.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)

Donderdag: 10.00-17.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)

Vrijdag: 10.00-16.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)