Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Tickets

De inschrijvingen voor de KEI-week 2022 zijn geopend! De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Groningen. Dit jaar vindt de KEI-week plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus. De KEI-week is de perfecte gelegenheid om de stad en al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle leuke aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week is niets verplicht en kun je zelf kiezen aan welke evenementen je wel en niet mee wilt doen! Een ticket voor de KEI-week kost €40,-. Je kan nu een ticket kopen via de volgende knop:

Ticket KEI-week!

Daarnaast is ook de externe kaartverkoop voor het Eindfeest gestart: feest samen met zowel KEI-lopers als ouderejaars tijdens het Eindfeest op het Suikerunie Terrein! Loop je dus niet de KEI-week en ben je geen KEI-leider of crew? Koop dan je ticket voor het Eindfeest via de onderstaande knop! Een ticket voor het Eindfeest kost €13,50.

Ticket Eindfeest!

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de KEI-week?

De inschrijving blijft online geopend tot en met vrijdag 13 augustus. Om zeker te zijn van plaatsing in een KEI-groepje raden we je aan om je uiterlijk de vrijdag voor de KEI-week, 13 augustus 18:00 uur, in te schrijven.

Hoeveel kost de KEI-week?

Een ticket voor de KEI-week kost in de voorinschrijving €39,50,-. Daarmee is de KEI-week de goedkoopste introductieweek van Nederland!

 

Word ik met studiegenoten in een KEI-groepje geplaatst?

We proberen in ieder KEI-groepje twee studenten met dezelfde studie te plaatsen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat de KEI-week een algemene introductieweek is hebben we er voor gekozen de groepsindeling te baseren op interesse. Daarnaast organiseren studies vaak een eigen introductieperiode in de eerste week van je studie, waardoor je je studiegenoten snel genoeg zult leren kennen!