Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Tickets

Je kunt vanaf nu hier je ticket kopen voor KEI-week 2024! KEI-week 2024 zal plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus. Een early bird ticket kost €47, een late bird ticket kost €52. Er is een maximum aantal early bird tickets, dus wees er snel bij voordat ze uitverkocht zijn!

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de KEI-week?

Een ticket voor de KEI-week kost als je er vroeg bij bent €47. Op een gegeven moment zullen de late bird tickets van €52 in de verkoop gaan. Daarmee is de KEI-week de goedkoopste introductieweek van Nederland!

 

Word ik met studiegenoten in een KEI-groepje geplaatst?

We proberen in ieder KEI-groepje twee studenten met dezelfde studie te plaatsen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat de KEI-week een algemene introductieweek is hebben we er voor gekozen de groepsindeling te baseren op interesse. Daarnaast organiseren studies vaak een eigen introductieperiode in de eerste week van je studie, waardoor je je studiegenoten snel genoeg zult leren kennen!