Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

BULK

De BULK is verantwoordelijk voor veel verschillende logistieke taken en verzorgt alle materialen voor de KEI-week. Er moeten namelijk heel wat drang- en bouwhekken, tafels en andere materialen verplaatst worden. De BULK zorgt ervoor dat al deze spullen op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste transportmiddelen worden rondgebracht. Voorafgaand aan de KEI-week neemt de crew het materialenrooster door en controleert deze samen met het Dagelijks Bestuur. Dit betekent ook dat de BULK meegaat naar afspraken met de materiaalleveranciers van de KEI-week. 

Binnen de BULK zijn er ook chef-HEF’s. Zij zijn gedurende de KEI-week onze heftruckchauffeurs en helpen ons met het verplaatsen van allerlei materialen en andere werkzaamheden. Als chef-HEF werk je nauw samen met de Event Managers en ‘s avonds met de NIGHT-crew.

De crew is de gehele week actief en bestaat uit (sterke) vrijwilligers. Ben jij een echte aanpakker? Kom dan de BULK versterken door een korte motivatie te mailen naar: secretaris@keiweek.nl. Geef hierbij ook aan of je voorkeur hebt om heftruckchauffeur te worden! 

Het is in overleg mogelijk om vanuit Stichting KEI een vergoeding te krijgen voor een eventuele benodigde opleiding.