Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets!

BULK

De BULK is verantwoordelijk voor veel verschillende logistieke taken en verzorgt alle materialen voor de KEI-week. Er moeten namelijk heel wat drang- en bouwhekken, tafels en andere materialen verplaatst worden. De BULK zorgt ervoor dat al deze spullen op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste transportmiddelen worden rondgebracht. Voorafgaand aan de KEI-week controleert de BULK het stroomplan en adviseert de crew het Dagelijks Bestuur daarin. In de KEI-week sluiten zij deze stroomkabels allemaal aan. Ook neemt de crew het materialenrooster door en controleert deze samen met het Dagelijks Bestuur. Dit betekent ook dat de BULK meegaat naar afspraken met de materiaalleveranciers van de KEI-week.

Binnen de BULK zijn er ook drie chef-HEF’s. Zij zijn gedurende de KEI-week onze heftruckchauffeurs en helpen ons met het verplaatsen van allerlei materialen en andere werkzaamheden. Als chef-HEF werk je nauw samen met de Event Managers en ‘s avonds met de NIGHT-crew.

De crew is de gehele week actief en bestaat uit acht (sterke) vrijwilligers voor de BULK en drie chef-HEF’s. Ben jij een echte aanpakker? Kom dan de BULK versterken door je cv en een korte motivatie te mailen naar: secretaris@keiweek.nl. Geef hierbij ook aan of je voorkeur hebt om heftruckchauffeur te worden!