Dagelijks Bestuur

Wat is het KEI-bestuur?

Wil jij samen met zes andere studenten de grootste en vetste introductieweek van Europa organiseren? Solliciteer voor het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI! Als KEI-bestuur leer je Groningen en al haar organisaties van binnen en van buiten kennen, werk je samen met een ambitieus en enthousiast team, kom je in aanraking met veel grote bedrijven, en het allerleukste: je geeft ruim 5.500 eerstejaars studenten een onvergetelijk begin van hun studententijd!

Doordat het Dagelijks Bestuur elk jaar wisselt blijft de organisatie dynamisch en krijgt elk bestuur de kans om de introductieweek haar eigen invulling te geven. Zo heeft de KEI-week elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer geoptimaliseerd. Een bestuursjaar bij Stichting KEI draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Het bestuursjaar van het Dagelijks Bestuur duurt één jaar, van 1 september tot 1 september. Voorafgaand aan het bestuursjaar is er een overdrachtsperiode waarin zoveel mogelijk kennis wordt overgedragen en waarin je vooral je eigen nieuwe bestuur goed leert kennen. De overdrachtsperiode begint vanaf augustus, je loopt dus ook al mee in de KEI-week zelf. Zo kan je op 1 september goed beginnen aan je bestuursjaar! Daarnaast is het handig om rekening te houden met het feit dat je na de KEI-week nog druk bent met het evalueren van de KEI-week en het inwerken van je opvolger, houdt dus de maand september ook nog deels vrij hiervoor!

De sollicitaties zijn op dit moment gesloten.

Dagelijks Bestuur

Voorzitter: Sara Kruit

“Als Voorzitter van het Dagelijks bestuur ben je een jaar lang het gezicht van Stichting KEI! Je houdt contact met de Gemeente Groningen, de onderwijsinstellingen, de studentenverenigingen en de media. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor heel veel verschillende dingen binnen het bestuur. Je taak is namelijk om je bestuursgenoten zo goed mogelijk te ondersteunen, waarbij je de voortgang coördineert, het overzicht houdt en zorgt dat alle deadlines worden gehaald. Omdat je veel met andere functies samenwerkt is je functie heel divers, waardoor je de kans krijgt om jezelf op verschillende fronten te ontwikkelen!”

Secretaris: Bente Strijbosch

“Als Secretaris van Stichting KEI heb je een enorm divers takenpakket. Wanneer iemand in contact wil komen met Stichting KEI ben jij het eerste aanspreekpunt. Je maakt notulen bij vergaderingen en beantwoord zowel de mail als de telefoon. Verder ben je ook verantwoordelijk voor alle crews waar Stichting KEI over beschikt, zo zorg je dat zij zich op hun plek voelen en betrokken zijn bij Stichting KEI. Daarnaast stuur je de Event Managers binnen Stichting KEI aan en zorg je ervoor dat zij samen met het Dagelijks Bestuur een hecht team worden. Tot slot is de functie ook enorm creatief! Zo krijg je alle ruimte om de KEI-magazines in te vullen en een maandelijkse nieuwsbrief te versturen naar alle crew. Kortom, een hele diverse functie!”

Penningmeester: Dennis Lenferink

“Als Penningmeester van Stichting KEI draag je veel verantwoordelijkheid. Een jaar lang waak je over een groot budget en regel je alle zaken die hierbij komen kijken. In het begin van het jaar stel je dan ook de begroting op die je de rest van het jaar bewaakt. Verder regel je alle bankzaken zodat Stichting KEI op rolletjes blijft lopen. Daarnaast ben je erg betrokken bij je mede bestuursgenoten omdat je aanwezig bent bij alle contractbesprekingen en onderhandelingen. Ook is het mogelijk om andere taken op te pakken die je leuk vindt, wat deze functie mega divers en interessant maakt!”

Directeur Acquisitie: Sjors Booijink

“Als Directeur Acquisitie ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de begroting. Elk jaar weer is dit een enorme uitdaging. Je gaat daarvoor dan ook met ontzettend veel organisaties in gesprek om te kijken naar wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Naast het sluiten van deals onderhoud je ook het contact met alle andere commerciële partijen, regel je de KEI-tasjes, alle KEI-kleding, de bier- en frisleveranciers en ben je verantwoordelijk voor vier evenementen: de KEI-picknick, de Kroegentocht, Film op de Vismarkt en de Afterparty. Een super toffe functie dus!”

Directeur Werving & Promotie: Fieke Meeuwissen

“Als Directeur Werving & Promotie ben jij verantwoordelijk voor alle marketing en promotie van de KEI-week. Een groot onderdeel bestaat uit het ontwerpen van het logo en de huisstijl die je gedurende het jaar overal zal tegenkomen. Daarnaast beheer jij het format en de content van de website, de applicatie en alle socials. Ten slotte werf jij in principe iedereen die bij Stichting KEI betrokken is, van KEI-loper tot Dagelijks Bestuur. Tijdens de KEI-week is er dan ook geen mooier moment dan uitkijken over de Grote Markt vol mensen die jij geworven hebt! Kortom, een super vette en creatieve functie!”

Directeur Evenementen I: Esmee Flik

Zonder evenementen geen KEI-week! Als Directeur Evenementen plan jij de hele week in en zorg je dat alle evenementen op het juiste moment kunnen pieken. Je hebt contact met veel verschillende partijen en probeert gedurende het hele jaar met zoveel mogelijk creativiteit een zo geslaagd mogelijke KEI-week neer te zetten. Op deze manier leer je ontzettend goed samenwerken, communiceren en vooral plannen. Tijdens de KEI-week kan je dan uitgebreid genieten van de evenementen die jij hebt neergezet. Een betere beloning voor je harde werk is er niet!!

Directeur Evenementen II: Scott Smook

“De beide Directeuren Evenementen werken veel samen en zijn voornamelijk bezig met de invulling van de KEI-week. Je denkt creatief na over de invulling van evenementen, variërend van locaties tot artiesten en hoe de podia eruit zien. Hiervoor ben je in contact met verschillende partijen, wat de functie erg afwisselend en uitdagend maakt. Als Directeur Evenementen is er veel ruimte om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen en daarnaast leer je goed samen te werken. Tijdens de KEI-week zelf kun je uiteindelijk genieten van alle evenementen die je hebt neergezet!”