Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

EVENT

Geef je hier op om EVENT-crew te worden bij KEI-week 2024!

Met bijna tweehonderd crewers is de EVENT-crew de grootste crew van Stichting KEI. Deze crew is actief tijdens de KEI-week en heeft een zeer divers takenpakket. Dit takenpakket omvat bijvoorbeeld; de registratie van KEI-deelnemers, het helpen realiseren van de uitstraling van evenementen, het uitdelen van gadgets en nog veel meer! Als EVENT-crew ben je nauw betrokken bij de organisatie van de grootste introductieweek van Europa en leer je veel nieuwe mensen kennen. Bovendien heb je gratis toegang tot alle evenementen van de KEI-week!

Het is erg leuk om deel uit te maken van de EVENT-crew omdat je verschillende taken hebt, deel uitmaakt van een grote en diverse groep mensen en de KEI-week vanuit een ander perspectief kunt beleven. Daarnaast ontmoet je veel mensen en maak je snel vrienden. Natuurlijk ben je altijd welkom om na je dienst te blijven hangen! Het is belangrijk om te vermelden dat je niet de hele week beschikbaar hoeft te zijn. Op basis van je beschikbaarheid wordt een rooster gemaakt voor alle EVENT-crewers tijdens de KEI-week.

Kortom, als EVENT-crew help je mee tijdens de KEI-week en in ruil daarvoor krijg je gratis toegang tot alle fantastische evenementen en feesten.