Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

EVENT-crew

De EVENT-crew is een grote crew die veel verschillende taken heeft. Zo’n 170 EVENT-crewers zorgen in de KEI-week dat alles soepel verloopt. De EVENT-crew is dus absoluut onmisbaar tijdens de KEI-week. Als crewer ben je bezig met het mogelijk maken van deze topweek!

De taken van de EVENT-crew bestaan uit zaken zoals het inschrijven van KEI-lopers, op- en afbouwen van evenementen, artiesten begeleiden backstage, KEI-tasjes uitdelen, en nog veel meer! Daarbij zijn er verschillende voordelen die deze functie aantrekkelijk maken. Als EVENT-crewer ben je nauw betrokken bij de organisatie van de KEI-week, leer je veel nieuwe mensen kennen, krijg je KEI-kleding, ben je uitgenodigd op meerdere feesten en mag je natuurlijk gratis naar alle evenementen van de KEI-week!

Vanaf de zaterdag vóór de KEI-week (13 augustus 2022) is de EVENT-crew actief. Deze zaterdag zal in het teken staan van elkaar leren kennen en teambuildingsactiviteiten. De EVENT-crew wordt voorafgaand aan de KEI-week in groepen ingedeeld, zodat je tijdens de week zelf zoveel mogelijk samenwerkt met dezelfde mensen en deze dus kunt leren kennen. Hiervoor kun je aangeven dat je in een groep ingedeeld wilt worden met vrienden/vriendinnen die zich ook hebben aangemeld. Samen met de crewers zal je ook van alle evenementen in de KEI-week genieten. Buiten de uren dat je meehelpt aan de KEI-week kun je namelijk ook naar de optredens gaan, meedoen aan de kroegentocht en samen met de andere studenten van de organisatie een fantastische week beleven!

Let op! Als EVENT-crew hoef je niet elke dag aanwezig te zijn, echter stellen wij meerdere dagen natuurlijk erg op prijs.

Schrijf je in voor de EVENT-crew via de onderstaande knop:

Schrijf je hier in!