Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

EVENT-crew

De EVENT-crew is een grote crew die veel verschillende taken heeft. Zo’n 170 EVENT-crewers zorgen in de KEI-week dat alles soepel verloopt. De EVENT-crew is dus absoluut onmisbaar tijdens de KEI-week.

De taken van de EVENT-crew bestaan uit zaken zoals het inschrijven van KEI-lopers, op- en afbouwen van evenementen, artiesten begeleiden backstage, KEI-tasjes uitdelen, en nog veel meer! Als EVENT-crewer ben je nauw betrokken bij de organisatie van de KEI-week, leer je veel nieuwe mensen kennen, krijg je KEI-kleding, ben je uitgenodigd op meerdere feesten en mag je natuurlijk gratis naar alle evenementen van de KEI-week!

Als EVENT-crewer kan je zelf je beschikbaarheid aangeven en word je op basis daarvan ingepland, dit kan al vanaf één dagdeel! Aanmelden kan samen met je vrienden en hiervoor krijg je terug dat je de hele week gratis naar de vetste feesten kunt. Daarnaast maak je kans om leuke prijzen te winnen als je je met je vriendengroep inschrijft. Voor minimale inspanning krijg je dus een maximale week terug!

Wij zijn nog hard op zoek naar mensen voor de maandag en dinsdag van de KEI-week. Mocht je die dagen beschikbaar zijn dan wordt dat erg gewaardeerd!

Meld je aan!