Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

KEI-loper

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van het mbo, hbo en wo in Groningen. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Jij als eerstejaars student, de KEI-loper, bent hierbij natuurlijk het allerbelangrijkste. Tijdens de KEI-week staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studiestad in al haar glorie. Er gaat immers niets boven Groningen!

De KEI-week vindt in 2024 plaats van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus. De KEI-week is een fantastische week waarin je kennis maakt met alle facetten van het studentenleven. Het is dan ook hét begin van je studententijd in Groningen waar voor iedereen wat te vinden is. Na de KEI-week ben je helemaal wegwijs in Groningen! Wil jij het als eerste weten hoe de KEI-week van 2024 eruit gaat zien? Volg ons dan op socials, en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je foto’s van KEI-week 2023 zien? Klik hier!

Veelgestelde vragen

Kan ik me samen met iemand anders inschrijven?

Ja, het is mogelijk om je met één vriend(in)  in te schrijven voor de KEI-week!

Is de KEI-week te vergelijken met een ontgroening?

Nee, totaal niet! Je moet de KEI-week zien als iets wat heel erg leuk is om te doen en het is absoluut geen ontgroening. Eerder een week vol informatie, activiteiten en feesten. Wanneer je je inschrijft voor de KEI-week, ben je niet verplicht om naar alle evenementen toe te gaan. Jij kiest zelf uit wat jou leuk lijkt om aan mee te doen. De KEI-week is in het kort een algemene introductieweek om Groningen te leren kennen.