Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

PROMO-team

Zoals de naam al zegt, verzorgt het PROMO-team de promotie van de KEI-week! Gedurende het jaar staat het PROMO-team op open dagen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Ook flyert de crew om de KEI-week aan de aandacht te brengen en houden de crewers collegepraatjes. Dit doet het PROMO-team om zowel KEI-lopers als vrijwilligers te werven.

Tijdens de KEI-week is de crew natuurlijk ook actief! Het PROMO-team loopt mee in de parade, is het aanspreekpunt voor KEI-lopers en KEI-leiders omtrent vragen op evenementen en promoot de maatschappelijke thema’s van Dare 2B Aware. Ook verkoopt de crew merchandise en delen zij gadgets uit. De crew bestaat uit tien vrijwilligers.

Ben jij een enthousiaste en sociale student en heb je zin om de KEI-week te promoten? Solliciteer dan voor deze enthousiaste crew door je cv en een korte motivatie te mailen naar secretaris@keiweek.nl!