NIGHT-crew

In deze crew van de KEI-week ga je met een gezellige groep studenten over de afbouw van de grote evenementen tijdens de KEI-week. Voor deze crew zoeken we elk jaar enthousiaste studenten die weten van aanpakken en daarmee de afbouw zo soepel mogelijk laten verlopen.

Het leuke aan deze crew is dat je het kunt combineren met de EVENT-crew en je een hechte crew hebt die je ook al voor de KEI-week goed kunt leren kennen (en waarmee je samen naar crewborrels kunt gaan). De NIGHT-crew bestaat uit twaalf echte nachtbrakers. Dus wil je deze KEI-week nog een stapje dichterbij de organisatie staan en een extra steentje bijdragen, dan is de NIGHT-crew zeker iets voor jou!

ERVARING CREWER

Sinds de NIGHT-crew 5 jaar geleden opgezet is, ben ik er niet meer weg te denken. Er wordt dan ook wel eens gesproken dat ik besmet ben geraakt met het KEI-virus. Bij de NIGHT-crew zorg je met een vast groepje voor een snelle afbouw van het evenement. Als NIGHT-crewer  ben je een echte doorpakker en niet te vergeten een echte nachtbraker.  Doordat je elke avond met een vaste groep werkt, is iedereen goed op elkaar ingewerkt. Naast het “werken” is er ook veel tijd voor gezelligheid tijdens en voor de shifts en kunnen er leuke vriendschappen ontstaan. 

Wil je overdag ook nog mee helpen bij evenementen? Dat is natuurlijk te combineren met de NIGHT-crew.  Kortom genoeg reden om je op te geven voor de NIGHT-crew en wie weet heb jij straks ook wel het KEI-virus te pakken.

Michiel Veldman
NIGHT-crew 2015-2019

Meer crews bekijken