Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

NIGHT

Ben jij een echte nachtbraker? Dan is de NIGHT-crew iets voor jou! Terwijl de KEI-lopers zich voorbereiden op een fantastische week, is de NIGHT-crew druk bezig met de opbouw van het eerste grote evenement op zondagavond. Tijdens de KEI-week is de NIGHT-crew ook actief met het afbreken van grote evenementen en zorgen dat alles klaar is voor een nieuwe dag van de KEI-week. Natuurlijk ben je altijd welkom op het terrein buiten je shifts, je maakt niet voor niets deel uit van een crew!

Voor deze crew is Stichting KEI op zoek naar enthousiaste mensen die van aanpakken weten en alles zo soepel mogelijk willen laten verlopen. De NIGHT-crew is een gezellig en leuk team die je al voor de KEI-week goed kunt leren kennen. Wil je een stap dichter bij de organisatie van de KEI-week 2024 staan, je steentje bijdragen en de KEI-week van een andere kant meemaken? Dan is de NIGHT-crew zeker iets voor jou! Om te solliciteren, mail een korte motivatie naar: secretaris@keiweek.nl.