Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

NIGHT-crew

Ben jij een echte nachtbraker? Dan is de NIGHT-crew misschien wel iets voor jou! Wanneer de KEI-lopers zich aan het voorbereiden zijn op een spannende maar geweldige week, is de NIGHT-crew op zondagavond al bezig met het afhekken van het eerste grote evenement. Tijdens de KEI-week is de NIGHT-crew natuurlijk ook actief door de afbouw van grote evenementen te volbrengen en te zorgen dat alles gereed is voor een nieuwe dag van de KEI-week. Natuurlijk ben je rondom je shifts ook altijd welkom op het terrein, je bent niet voor niks onderdeel van een crew!

Voor deze crew is Stichting KEI op zoek naar enthousiaste studenten die weten van aanpakken en alles graag zo soepel mogelijk willen laten verlopen. De NIGHT-crew is een gezellig team van twaalf studenten die je ook voor de KEI-week al goed kan leren kennen. Wil jij deze KEI-week nog een stapje dichterbij de organisatie staan, jouw steentje bijdragen én de KEI-week ervaren van een andere kant? Dan is de NIGHT-crew zeker iets voor jou! Mail je cv en een korte motivatie naar secretaris@keiweek.nl om te solliciteren!