Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

ACQUISITIE

Het ACQUISITIE-team ondersteunt de Directeur Acquisitie bij het zoeken naar gave samenwerkingen voor Stichting KEI. Een erg toffe manier om betrokken te worden bij het acquisitietarget van de grootste introductieweek van Europa. Je gaat met je team in contact met partners en zo slepen jullie de beste deals binnen om de KEI-week nog leuker te maken! Als lid van het ACQUISITIE-team leer je nieuwe skills, doe je ervaring op binnen een grote organisatie en beleef je de KEI-week op een unieke manier!

Binnen het ACQUISITIE-team zal er gefocust worden op drie doelgroepen: daghoreca, nachthoreca en WIG-partijen. Als lid van het ACQUISITIE-team richt jij je op je eigen doelgroep, hierbij is natuurlijk ruimte voor eigen invulling. Als lid van het ACQUISITIE-team leer je nieuwe skills, doe je ervaring op binnen een grote organisatie en draag je de verantwoordelijkheid voor een deel van het acquisitietarget.

Wil je meer informatie ontvangen over het acquisitie-team? Vraag de brochure aan via wervingenpromotie@keiweek.nl. Solliciteren voor de commissie kan door een korte motivatie naar secretaris@keiweek.nl te mailen.