Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

GREEN-team

Bij een groot evenement zoals de KEI-week komt ook met maatschappelijke thema duurzaamheid kijken. Het GREEN-team is verantwoordelijk voor het bewustmaken van de student omtrent het onderwerp duurzaamheid. Dit doet de crew door zich bezig te houden met het uitvoeren van de Green Key, het oppakken van een duurzame stunt en het opzetten en uitreiken van de KEI Sustainability Award. Ook meet deze crew het stroom-, water- en afvalgebruik en is de crew verantwoordelijk voor de GREEN-corner. In het kort kijkt het GREEN-team met een ‘duurzaam oog’ naar de evenementen en komen zij met tips om de organisatie nog duurzamer te maken.

Het GREEN-team bestaat uit een hechte groep van acht enthousiaste studenten. We zijn op zoek naar studenten die kritisch, gemotiveerd en bewust zijn. Heb jij interesse in duurzaamheid en lijkt het je leuk om de KEI-week nog groener te maken? Solliciteer nu voor het GREEN-team door je cv en een korte motivatie te mailen naar secretaris@keiweek.nl!