Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

GREEN

Bij een groot evenement als de KEI-week is duurzaamheid een belangrijk thema. Het GREEN-team is verantwoordelijk voor het bewust maken van studenten van het thema duurzaamheid. De crew doet dit door het uitvoeren van de Green Key, het oppakken van een duurzame stunt en het opzetten en uitreiken van de KEI-duurzaamheidsprijs. Deze crew meet ook het elektriciteits-, water- en afvalverbruik en is verantwoordelijk voor de GREEN-hoek. Kortom, het GREEN-team kijkt met een ‘duurzaam oog’ naar de evenementen en komt met tips om Stichting KEI nog duurzamer te maken!

Het GREEN-team bestaat uit een hechte groep. We zoeken mensen die kritisch, gemotiveerd en bewust met duurzaamheid bezig zijn. Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en wil je de KEI-week nog groener maken? Solliciteer dan nu voor het GREEN-team door een korte motivatiebrief te mailen naar: secretaris@keiweek.nl.