Inschrijven

Maatschappelijk

Stichting KEI probeert niet alleen de KEI-loper kennis te laten maken met de studentenstad Groningen in al zijn aspecten, maar probeert de KEI-loper daarnaast bewust te maken van verschillende maatschappelijke thema’s. Zowel tijdens de KEI-week als gedurende het jaar is Stichting KEI op verschillende vlakken maatschappelijk bezig.

Het goede doel

Voor elke KEI-week wordt een goed doel gekozen waar tijdens de KEI-week aandacht aan wordt besteed. Zo wordt er geld opgehaald en bewustwording gecreëerd onder de KEI-lopers. Goede doelen van de afgelopen jaren waren onder andere de Voedselbank, Dance4Life en CliniClowns. In 2018 is het goede doel het Ronald McDonald Huis Groningen!

Duurzaamheid

Daarnaast probeert Stichting KEI een niet-duurzaam evenement als de KEI-week en de bedrijfsvoering erachter zo duurzaam mogelijk te organiseren. Daarvoor hebben wij in 2017 de Green Key (goud) ontvangen, dit is een keurmerk voor duurzaamheid.

Dare 2B Aware

Tot slot is er tijdens de KEI-week de maatschappelijke campagne Dare 2B Aware, waarmee elke dag aandacht wordt gevraagd voor een ander maatschappelijk relevant thema. Het onderstaande logo zal je tijdens de KEI-week dan ook veel zien!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de KEI-week.

Inschrijven nieuwsbrief

Partners

Zonder onze trouwe partners zou het allemaal niet gelukt zijn.