Contact

Heb je een vraag? 

Lees eerst de FAQ en wie weet zit jou vraag daartussen!

Staat jouw vraag of het gewenste antwoord er niet tussen, stuur ons dan gerust een bericht door middel van het formulier hieronder.


  Stichting KEI

  Bezoekadres
  Pelsterstraat 23
  9711 KH Groningen

  Vanwege de lockdown is het pand aan de Pelsterstraat 23 gesloten. Zoekt u contact met de organisatie of een van de bestuursleden? Mail dan naar info@keiweek.nl!

  Postadres
  Postbus 1290
  9701 BG Groningen

  Contact
  050 – 363 8090
  06 44 22 66 80
  info@keiweek.nl

   

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de KEI-week.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Partners

  Zonder onze trouwe partners zou het allemaal niet gelukt zijn.

  Veelgestelde vragen voor KEI-lopers

  Kan ik na mijn inschrijving nog annuleren of mijn geld terugkrijgen voor de KEI-week?

  Het is niet mogelijk om af te zeggen, te annuleren of je geld terug te krijgen wanneer je je hebt ingeschreven voor de KEI-week. Wanneer je nog niet weet of je geslaagd bent, ingeloot bent voor je studie of je nog niet weet of je een kamer hebt, kun je beter even wachten met je inschrijving. Er is namelijk geen maximum aantal deelnemers voor de KEI-week, dus je kunt je nog tot en met de vrijdag voor de KEI-week (7 augustus tot 18:00 uur) online inschrijven en je bent dan verzekerd van deelname aan de KEI-week en plaatsing in een KEI-groepje.

  Ik heb een functiebeperking, kan ik meedoen aan de KEI-week?

  Dat kan zeker. We streven ernaar om de KEI-week voor iedereen toegankelijk te maken. Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een functiebeperking hebt en deze specificeren. Verder kun je ook aangeven of je in een groepje wilt met andere mindervaliden. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@keiweek.nl, dan nemen we contact met je op. We kijken dan samen op wat voor manier we rekening kunnen houden met jouw functiebeperking, zodat jij een fantastische week zult beleven!

  “Heb je een functiebeperking en wil je graag in contact komen met studenten die dit ook hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Wiel&Deal. Wiel&Deal streeft er naar om jongeren met een beperking te ondersteunen bij hun studentenleven en studie. Onbeperkt studeren, dat is het doel.”

  Kan ik me samen met iemand anders inschrijven?

  Ja, het is mogelijk om je met één vriend(in)  in te schrijven voor de KEI-week. Zorg ervoor dat jij tijdens jouw inschrijving het mailadres opgeeft van jouw vriend(in) en dat je vriend(in) jouw mailadres opgeeft bij zijn/haar inschrijving. Let op: we kunnen jullie niet matchen als een van jullie het verkeerde e-mailadres opgeeft. Je kunt je maar met één persoon opgeven. Je kunt je dus niet met z’n drieën (of meer) opgeven.

  Wanneer is het KEI-pand geopend tijdens de KEI-week?

  Tijdens de KEI-week heeft het KEI-pand (Pelsterstraat 23, zijstraat van de Vismarkt) de volgende openingstijden:

   

  Maandag: 09.00-19.00

  Dinsdag: 09.00-18.00

  Woensdag: 10.00-17.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)

  Donderdag: 10.00-17.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)

  Vrijdag: 10.00-16.00 (tot 18:00 bereikbaar via whatsapp)

  Kan ik ook als tweedejaars- of ouderejaarsstudent of niet-student naar evenementen van de KEI-week?

  Het is niet de bedoeling dat je je als tweede- of ouderejaarsstudent, of als niet-student inschrijft voor de KEI-week. Wel kun je KEI-leider worden, of je inschrijven voor één van de (vaste) crews om de KEI-week (gratis) opnieuw mee te maken!

  Kan ik in een ander KEI-groepje geplaatst worden tijdens de KEI-week?

  Dit kan. Als je KEI-groepje om wat voor reden dan ook echt niet bevalt kun je hiervoor contact opnemen met de PAND-crew. Je kunt hiervoor bellen (050 363 80 90), mailen (info@keiweek.nl) of Whatsappen (+31 6 4422 6680). Als je toevallig al een ander leuk groepje hebt gevonden waarbij je wilt aansluiten dan kan dit ook, maar laat het de PAND-crew dan wel even weten, zodat zij in het geval van calamiteiten weten in welk KEI-groepje jij je bevindt.