Inschrijven

CREW

De KEI-week draait helemaal op de inzet van vrijwilligers. Het Dagelijks Bestuur, Algemeen Bestuur en de Event Managers zijn al langer met de organisatie bezig, maar er zijn ook veel crews die zich vooral vlak voor en tijdens de KEI-week inzetten. Elke crew heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Lees hieronder een korte uitleg over de verschillende crews en wie weet word ook jij enthousiast!

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de KEI-week door een crew te versterken? Mail dan naar info@keiweek.nl voor meer informatie!

EVENT-crew

De EVENT-crew is een grote crew die veel verschillende taken heeft. Zo’n 130 EVENT-crewers zorgen in de KEI-week dat alles soepel verloopt. De EVENT-crew is dus absoluut onmisbaar tijdens de KEI-week. Als crewer ben je bezig met het mogelijk maken van deze topweek!

De taken van de EVENT-crew bestaan uit de volgende zaken:

 • Inschrijven van KEI-lopers;
 • Aanspreekpunt voor eerstejaars;
 • Op- en afbouwen van evenementen;
 • Ondersteuning bieden bij servicediensten voor KEI-lopers;
 • Backstage artiesten begeleiden;
 • Kaart- en muntverkoop;
 • Helpen met het realiseren van de uitstraling van evenementen;
 • Tasjes, gadgets en lunch uitdelen;
 • … en nog veel meer!

Daarbij zijn er verschillende voordelen die deze functie aantrekkelijk maken. Als EVENT-crewer:

 • Ben je nauw betrokken bij de organisatie van de grootste introductieweek van Europa;
 • Leer je veel nieuwe mensen kennen;
 • Wordt er speciaal voor jullie een Crewdag georganiseerd (kennismaking met alle crew met borrel en barbecue);
 • Krijg je gratis eten en drinken tijdens de KEI-week;
 • Heb je toegang tot alle evenementen gedurende de hele week;
 • Heb je flexibele werktijden;
 • Krijg je KEI-kleding;
 • Ben je uitgenodigd op het Bedankfeest en de reünie na de KEI-week;
 • Is er een mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen Stichting KEI.

Vanaf de zaterdag vóór de KEI-week (11 augustus 2018) is de EVENT-crew actief. Deze zaterdag zal in het teken staan van elkaar leren kennen en teambuildingsactiviteiten. De EVENT-crew wordt voorafgaand aan de KEI-week in groepen ingedeeld, zodat je tijdens de week zelf zoveel mogelijk samenwerkt met dezelfde mensen en deze dus kunt leren kennen. Hiervoor kun je aangeven dat je in een groep ingedeeld wilt worden met vrienden/vriendinnen die zich ook hebben aangemeld. Samen met de crewers zal je ook van alle evenementen in de KEI-week genieten. Buiten de uren dat je meehelpt aan de KEI-week kun je namelijk ook naar de optredens gaan, meedoen aan de kroegentocht en samen met de andere studenten van de organisatie een fantastische week beleven!

De inschrijving voor EVENT-crew verloopt vanaf 1 mei via deze website.

TERREIN-crew

Het aankleden van evenementen is belangrijk om de KEI-sfeer te creëren. Hier is de TERREIN-crew de gehele week verantwoordelijk voor. Zij zorgen ervoor dat zowel alle ‘signing & routing’ (wegwijspijlen, prijslijsten) en alle creatieve decoratie (spandoeken, vlaggen) wordt opgehangen. Net als de BULK-crew beschikt de TERREIN-crew over vervoersmiddelen om alle aankleding te realiseren. De TERREIN-crew is hier de hele week met twaalf vrijwilligers mee bezig. Ook helpt de TERREIN-crew het professionele decoratiebedrijf ‘PABLO: Lighting & Decorations’, ongeveer 4 zaterdagen voorafgaand aan de KEI-week, bij het in elkaar zetten van aankleding die tijdens de KEI-week wordt ingezet. Voor deze crew zijn we op zoek naar harde werkers die een week lang willen knallen om de KEI-evenementen nog mooier te maken dan ze al zijn!

NIGHT-crew

In deze crew van de KEI-week ga je met een gezellige groep studenten over de afbouw van de grote evenementen tijdens de KEI-week. Voor deze crew zoeken we elk jaar enthousiaste studenten die weten van aanpakken en daarmee de afbouw zo soepel mogelijk laten verlopen.

Het leuke aan deze crew is dat je het kunt combineren met de EVENT-crew en je een hechte crew hebt die je ook al voor de KEI-week goed kunt leren kennen (en waarmee je samen naar crewborrels kunt gaan). De NIGHT-crew bestaat uit 10 echte nachtbrakers. Dus wil je deze KEI-week nog een stapje dichterbij de organisatie staan en een extra steentje bijdragen, dan is de NIGHT-crew zeker iets voor jou!

EHBO-crew

Ben jij in het bezit van een EHBO-diploma en wil je een steentje bijdragen aan de KEI-week? Dan zijn wij op zoek naar jou! De crew bestaat uit een hecht team van studenten die tijdens de KEI-week verantwoordelijk is voor de EHBO tijdens alle evenementen. Voor deze crew kan je zelf je beschikbaarheid doorgeven en helpen wanneer het jou uitkomt. Zo ondersteun je KEI-lopers bij ongevallen en maak je deel uit van de organisatie van de KEI-week!

TAP-crew

Tijdens de evenementen zijn ook dorstlessers nodig. De TAP-crew is de gehele week verantwoordelijk voor de tappunten tijdens de evenementen (met uitzondering van More to Explore en het Eindfeest). De KEI-lopers kunnen fris en bier kopen bij deze punten en alle crewleden kunnen ook fris tijdens hun dienst bij hen halen. Ook zorgen zij ervoor dat de tappunten worden opgebouwd, aangesloten en afgebouwd. De omvang van deze crew varieert in de week zelf omdat er op maandag- en dinsdagavond meer tappers nodig zijn. De vaste groep bestaat uit ongeveer 20 tappers en op deze avonden nog veel meer vrijwilligers.

FOTO-crew

De FOTO-crew zorgt ervoor dat alles wat er in de KEI-week gebeurt wordt vastgelegd. Ze maken van elk evenement foto’s die later terug zijn te vinden op de website en in de app. Wil je foto’s van voorgaande jaren bekijken? Klik dan hier! De FOTO-crew bestaat uit tien fotografen. Voor het aanmelden van de FOTO-crew is het van belang dat je beschikt over een eigen camera en dat je affiniteit hebt met het maken van foto’s.

De FOTO-crew van 2018 is al compleet, je kan je hier helaas niet meer voor opgeven. 

PAND-crew

De PAND-crew is de helpdesk tijdens de KEI-week en zijn gedurende de week op het KEI-pand aan de pelsterstraat te vinden. Zij verkopen extra polsbandjes en Eindfeestkaarten. Daarnaast is de PAND-crew de vraagbaak voor alle KEI-lopers en beantwoorden zij de telefoon en berichten die de KEI via social media binnen krijgt die week.

De PAND-crew van 2018 is al compleet, je kan je hier helaas niet meer voor opgeven. 

 

BULK-crew

De BULK-crew is verantwoordelijk voor alle logistiek tijdens de KEI-week. Er moeten namelijk heel wat drang- en bouwhekken, tafels etc. verplaatst worden. De BULK-crew heeft transportmiddelen ter beschikking en zorgt ervoor dat al het materiaal op het juiste moment op de juiste plaats is. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alle stroomkabels die nodig zijn worden aangesloten. Deze crew is de gehele KEI-week actief en bestaat uit acht (sterke) vrijwilligers.

De BULK-crew van 2018 is al compleet, je kan je hier helaas niet meer voor opgeven. 

PROMO-team

Het PROMO-team start vanaf januari al met het promoten van de KEI-week op open dagen. Daarnaast helpen zij het Dagelijks Bestuur met het werven van vrijwilligers. Tijdens de KEI-week zijn zij de informatiebron van alle KEI-lopers en –leiders, zij zijn hét aanspreekpunt voor hen tijdens de KEI-week. Daarbij zijn zij verantwoordelijk voor het verkopen van merchandise, het uitdelen van gadgets en het promoten van de maatschappelijke campagne “Dare 2B Aware”. Het team bestaat uit 10 studenten. Het sollicitaties voor het PROMO-team vinden plaats in december.

 Het PROMO-team van 2018 is al compleet, je kan je hier helaas niet meer voor opgeven.