TAP-crew

Tijdens de evenementen zijn ook dorstlessers nodig. De TAP-crew is de gehele week verantwoordelijk voor de tappunten tijdens de evenementen (met uitzondering van More to Explore en het Eindfeest). De KEI-lopers kunnen fris en bier kopen bij deze punten en alle crewleden kunnen ook fris tijdens hun dienst bij hen halen. Ook zorgen zij ervoor dat de tappunten worden opgebouwd, aangesloten en afgebouwd. De omvang van deze crew varieert in de week zelf omdat er op maandag- en dinsdagavond meer tappers nodig zijn. De vaste groep bestaat uit ongeveer 20 tappers en op deze avonden nog veel meer vrijwilligers. De TAP-crew zit voor de KEI-week van 2021 helaas vol. Gelukkig zijn er nog veel andere crews die jouw hulp nodig hebben. Kijk snel op www.keiweek.nl/crews en meld je aan!

ERVARING CREWER

Ik ben Benjamin Aratuaman, 28 jaar en In 2014 is het voor mij allemaal begonnen. Destijds ben ik door eén van mijn beste vrienden gevraagd om op de drukste dagen mee te helpen (maandag en dinsdag). Dit was mij heel goed bevallen en uiteindelijk ben ik in 2016 in de vaste TAP-Crew gekomen.

Wat de TAP-Crew zo leuk maakt, is dat de groep heel divers is met verschillende achtergronden. Het is een hechte groep waarmee we regelmatig borrelen. Tijdens de KEI-week zijn wij een ‘geoliede machine’. De adrenaline op de piekmomenten, non-stop tappen en drinken inschenken en de ‘stilte voor de storm’. Als rasechte ‘Grunneger’ ben ik trots om onderdeel uit te maken van de TAP-Crew. ‘Er gaat tenslotte niets boven Groningen’

De komende KEI-week is mijn 5e en tevens lustrum jaar. Wanneer ik stop met tappen? Geen idee, want daar is het veel te leuk voor. Misschien ga ik wel door tot aan mijn 10e jaar! 

Benjamin Aratuaman
TAP-crew 2016-2020

Meer crews bekijken