Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Inclusiviteit

In de KEI-week is ruimte voor iedereen! Als organisatie is het ons doel om alle aankomende studenten een fijne introductietijd te geven, waarin iedereen een plek voor zichzelf kan vinden. Mocht je bijzondere vragen hebben over de toegankelijkheid van de KEI-groepen, evenementen of iets anders persoonlijks, dan kan je altijd contact opnemen met de organisatie via info@keiweek.nl. We kijken dan samen op wat voor manier we voorafgaand aan de KEI-week rekening kunnen houden met jouw ondersteuningsvraag, zodat jij een fantastische week zal beleven!

Ondersteuningsvraag
Als je mee wil doen aan de KEI-week en je hebt behoefte aan ondersteuning, lees dan de volgende pagina!

We streven ernaar om de KEI-week voor iedereen toegankelijk te maken. Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een ondersteuningsvraag of functiebeperking hebt. Deze kan je hier ook verder specificeren, zodat wij als organisatie gepaste oplossingen kunnen vinden. Verder kun je ook aangeven of je in een groepje wilt met andere mensen met een ondersteuningsvraag, of dat je graag bij bestaande vrienden geplaatst wil worden.

Tijdens de KEI-week kun je altijd contact opnemen met de organisatie via het algemene telefoonnummer in het geval je een vraag hebt over bijvoorbeeld vervoer of toegankelijkheid van een evenement. Wij zullen ons best doen om op dat moment een passende oplossing te verzorgen.

Safe Space
Tijdens de KEI-week zal er een Safe Space aanwezig zijn. Voel je je overprikkeld of heb je een plek nodig om uit de drukte te komen, dan is hier de Safe Space voor. Hier vind je een aantal banken en geluidswerende koptelefoons om je af te kunnen sluiten van de drukte van het evenement. Heb je van tevoren al het idee dat je de rustruimte zal gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@keiweek.nl, zodat we hiervan op de hoogte zijn en jou de hulp en rust kunnen bieden die je nodig hebt.

Let op! De rustruimte is NIET bedoeld als chillplek om met vrienden te zitten. KEI-lopers/leiders die op deze manier gebruikmaken van de Safe Space zullen weggestuurd worden.