Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets!

Goede doel

Ieder jaar wordt er door het Dagelijks Bestuur een goed doel gekozen waarvoor zij zich gaan inzetten. Op deze manier wil Stichting KEI haar steentje bij dragen aan de maatschappij.

Dit jaar heeft het Dagelijks Bestuur gekozen voor het goede doel Trees for All, dat aansluit bij het thema duurzaamheid. Dit is een thema waar elk jaar hard aan wordt gewerkt en dit jaar is dit uitgebreid door een goed doel te kiezen dat dit thema ondersteunt. Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. Ze planten bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Het organiseren van de KEI-week zorgt voor de uitstoot van een veel CO2. Met duurzame handelingen en partners wordt geprobeerd de CO2 uitstoot te reduceren. Ondanks het reduceren, zal er uitstoot blijven. Daarom proberen we deze CO2 uitstoot te compenseren door zoveel mogelijk bomen te planten via Trees for All.

Als KEI-loper kun je bij het inschrijven en tijdens de KEI-week “bomen” doneren, om zo een bijdrage te leveren aan de compensatie van de CO2 uitstoot!

 

Trees for all