Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Informatieavond Dagelijks Bestuur 2020

Maandag 15 juli vindt een informatieborrel voor het KEI-bestuur van 2020 plaats.

Ben jij geïnteresseerd in het KEI-bestuur maar heb je nog vragen? Kom dan maandag de 15de om 19:00 langs op het KEI-pand aan de pelsterstraat 23 voor onze een informatieavond! Ken je nog mensen die wellicht interesse zouden kunnen hebben? Neem ze gezellig mee!

Als Dagelijks Bestuur werk je een jaar naar de KEI-week toe. Je begint officieel per 1 december, schrijft je eigen beleid, verzint je eigen thema & bijpassend logo en geeft op die manier een nieuwe KEI-week samen vorm. Een bestuursjaar bij Stichting KEI is een geweldige uitdaging en een enorm leerzame ervaring. In een hecht team van zeven mensen werk je naar een ultiem hoogtepunt toe, je ontwikkelt daarmee je sociale en je praktische vaardigheden en het staat ook nog eens heel goed op je CV.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar wervingenpromotie@keiweek.nl of neem een kijkje
op www.wordkeibestuur.nl!

Daarnaast is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk een kopje koffie of thee te drinken met de persoon die de functie van jouw voorkeur vervult. Stuur een appje naar 06 22 99 06 22 of mail naar wervingenpromotie@keiweek.nl om aan te geven met wie je graag wat zou willen drinken!

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@keiweek.nl vóór 23 september 18:00.