Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Event Manager

De Event Manager (EM’ers) helpen het KEI-bestuur vanaf eind april mee met de organisatie van de KEI-week. In de eerste maand zijn de acht Event Managers met name bezig met het ondersteunen van de Directeur Acquisitie en de Directeur Werving & Promotie. Ook staan er in deze maand veel sociale activiteiten gepland en is er een weekend weg om elkaar en het Dagelijks Bestuur beter te leren kennen. Vanaf juni zijn de Event Managers drie halve dagen per week bezig met het organiseren van de KEI-week. Hierbij kan gedacht worden aan het zoeken van sprekers, het maken van een programmaboekje en het indelen van een evenemententerrein.

Vanaf juli is het hoogtepunt voor de Event Managers. Ook zij zitten dan fulltime op kantoor tot aan de KEI-week. Zij krijgen vanaf dan ook een eigen kantoor waar ze gezamenlijk met het Dagelijks Bestuur kunnen werken aan de grootste introductieweek van Europa! Als Groningen al weken rustig is zitten de acht Event Managers en het Dagelijks Bestuur op het hoogtepunt van hun drukte. Tijdens de KEI-week hebben de Event Managers zo’n 4 evenementen waar ze verantwoordelijk voor zijn en daarnaast sturen zij de EVENT-crew aan. Dit zijn de vrijwilligers die meehelpen voor, tijdens en na een evenement. Kortom: de Event Managers zijn de krachten van de KEI-week!

De Event Managers van 2022 zijn geworden:

Willemien ter Haar Event Manager
Pablo Vermerris Event Manager
Kim Gierveld Event Manager
Martika Smook Event Manager
Tim Oosterveld Event Manager
Yeraldin Scheper Event Manager
Inez van Leeuwen Event Manager