Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Word KEI-bestuur en organiseer de KEI-week van 2019!

Denk jij het in je te hebben om samen met zes anderen de grootste introductieweek van Europa te organiseren? Heb jij affiniteit met het organiseren van evenementen en ben je enthousiast? Solliciteer dan voor het leukste studentenbestuur van Groningen! Word KEI-bestuur!

Als Dagelijks Bestuur werk je een jaar naar de KEI-week toe. Je begint officieel per 1 december, schrijft je eigen beleid, verzint je eigen thema & bijpassend logo en geeft op die manier een nieuwe KEI-week samen vorm. Een bestuursjaar bij Stichting KEI is een geweldige uitdaging en een enorm leerzame ervaring. In een hecht team van zeven mensen werk je naar een ultiem hoogtepunt toe, je ontwikkelt daarmee je sociale en je praktische vaardigheden en het staat ook nog eens goed op je CV.

Ben je geïnteresseerd in het KEI-bestuur maar heb je nog vragen? Kom dan op maandag 17 september naar de informatieborrel! Hier zal het huidige Dagelijks Bestuur informatie geven over de verschillende functies, hoe het bestuursjaar er ongeveer uit zal komen te zien en kun jij al je vragen stellen. Je bent van harte welkom aan de Pelsterstraat 23 om 19:00 uur!

Ook kun je geheel vrijblijvend een kopje koffie of thee drinken met één van de bestuursleden! Zo kun je al je vragen direct stellen aan de persoon die jouw functie van voorkeur vervult. Om een afspraak in te plannen kun je mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

Meer informatie kun je ook krijgen door een informatiepakket aan te vragen via wervingenpromotie@keiweek.nl!

Benieuwd naar wat het Dagelijks Bestuur zoal doet? Volg ons dan op Snapchat (KEI-week) en Instagram, of lees onze ervaringen op www.wordkeibestuur.nl.