Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Woensdag 15 Augustus: De derde dag!

15-08-2018

Ook zo schor? Wij wel! Na twee avonden feest op de Grote Markt is het echter tijd om weer in shape te raken, dus vergeet je sportkleding niet! Wat is er vandaag allemaal te doen?

13:00 – 18:00: Sportplaza – ACLO

Na twee avonden feesten wordt het tijd voor wat sportiviteit. Sportplaza is het ideale evenement om te kijken of jouw sport ook vertegenwoordigd wordt in Groningen. Met meer dan 50 verschillende sportverenigingen is er bijna voor iedereen wel wat te vinden. Vergeet vooral je sportkleding niet en doe mee met één van de vele workshops of sportclinics.

20:00 – 23:00: More to Explore – Harmoniegebouw (RUG)

Tijdens dit evenement leer je alle culturele verenigingen van Groningen kennen. Met interactieve workshops kun je kijken welke vereniging bij jou past. Het Harmonie Complex zal gevuld zijn met allerlei verschillende activiteiten, zoals schilderen, tekenen, zingen en nog veel meer. Daarnaast kun je genieten van verschillende caberetiers, fantastische bands en koren, en zal er een Haka workshop zijn.

More to Explore is zeker een evenement dat je niet mag missen!

22:00 – 04:00: Kroegentocht – Binnenstad

Om je echt thuis te voelen in Groningen moet je natuurlijk weten wat de stad ’s avonds te bieden heeft. Doe daarom samen met je KEI-groep mee aan de Kroegentocht. Kom tussen 22:00 uur en 01:00 uur langs bij het informatiepunt op de Grote Markt en haal hier samen met je KEI-groep de routekaart op.

Ook vandaag rijden er bussen, ditmaal van de Oude Ebbingestraat (tegenover de Albert Heijn) naar Sportplaza en weer terug.