Vandaag kun je je tot 23:59 inschrijven als KEI-leider!

Schrijf je nu in als KEI-leider via www.keiweek.nl!

Er zijn een aantal dingen BELANGRIJK om te weten:

1. Het maakt niet uit op welk moment je je inschrijft. De loting houdt geen rekening met het tijdstip waarop je je hebt ingeschreven, dus schrijf je in wanneer je tijd hebt!

2. Naast de hoofd-KEI-leider kunnen zich maximaal 2 mede-KEI-leiders inschrijven. Dit betekent dat de maximale groepsgrootte 3 personen per KEI-groepje is.

3. Er kan zich maar één iemand uit je groepje zich inschrijven als hoofd-KEI-leider! Je maakt dus niet meer kans om ingeloot te worden als meerdere mensen uit je groepje zich als hoofd-KEI-leider inschrijven.

4. Hou er bij het inschrijven rekening mee dat de KEI-leidertraining op 10 augustus verplicht is!

*****

Voor de mensen die nog niet precies weten hoe de inschrijving in zijn werk gaat staat hieronder nogmaals kort het stappenplan uitgelegd!

1. Eén iemand uit het groepje studenten waarmee je KEI-leider zou willen worden schrijft zich in als hoofd-KEI-leider via de website, www.keiweek.nl/inschrijven. De hoofd-KEI-leider is degene die zijn/haar adres doorgeeft aan alle KEI-lopers, dus bij deze persoon thuis gaan jullie maandagavond 13 augustus eten!
2. Vervolgens krijgt de rest, je mede-KEI-leider of mede-KEI-leiders, een mail met een link om zich ook in te schrijven
3. Als iedereen zich heeft ingeschreven ontvangen alle ingeschreven KEI-leiders een bevestigingsmail. Deze mail bevestigt dat jullie meedoen aan de loting die plaatsvindt op vrijdag 1 juni.

Gerelateerd nieuws

Raad en Win een Huawei-smartphone bij Belsimpel.nl!

Kom op maandag langs bij de Belsimpel.nl-container op de Vismarkt en maak kans op een Huawei P10 Lite. Raad jij hoeveel smartphones in de vaas…

Meer lezen
Raad en Win een Huawei-smartphone bij Belsimpel.nl!
WORD EVENT-CREW!

WORD EVENT-CREW!

Van meebouwen aan het hoofdpodium tot het begeleiden van artiesten backstage, van hekken sjouwen in het vroege ochtendgloren tot drankjes drinken tot de zon opkomt,…

Meer lezen