Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Maandag 13 Augustus: De KEI-week gaat van start!

13-08-2018

De KEI-week is begonnen! Hopelijk heb je een goede reis gehad naar Groningen en ben je klaar voor een fantastische week om je studententijd in Groningen op de beste manier te beginnen. Lees hieronder meer over wat je allemaal kunt doen vandaag! Oh, en heb je nu al vragen? je kunt altijd even een Whatsappje sturen naar 06 33 66 53 38.

10:00 – 16:00: Daginschrijving – Broerplein

Vandaag zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je definitief aanmelden voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken! Aanmelden op deze dag kan tot 16:00 uur! Als je je al online hebt ingeschreven kun je langskomen op de tijd die aangegeven staat in de mail. Vergeet niet je e-ticket te printen en mee te nemen! Ben je nog niet ingeschreven maar wil je toch graag meedoen? Dat kan! Kom naar de Daginschrijving en schrijf je hier in. Je krijgt dan meteen je KEI-bandje waarmee je toegang hebt tot alle evenementen en je zult in een KEI-groepje worden geplaatst.

10:00 – 17:00: Informatiemarkt – Vismarkt

Na de Daginschrijving kun je direct door naar de Informatiemarkt! Op de Informatiemarkt zijn meer dan 100 verschillende partijen die jou wegwijs zullen maken in Groningen. Zo staat de politie er met tips over een veilige studentenkamer, zijn er studentenverenigingen om jou te vertellen wat er te doen is, maar staan er ook politieke organisaties en zelfs bedrijven die werknemers zoeken! Tevens is op de Informatiemarkt de Hospiteerlounge te vinden. Wie weet eindig jij je KEI-week niet alleen met een nieuwe groep vrienden, maar ook met je eigen kamer!

12:00 – 17:00: Sit and See – Vismarkt

Dichtbij de Informatiemarkt, op de Vismarkt, is de opstaphalte van de Sit & See. Stap in een cabriobus en laat je rondrijden door Groningen. Ontdek de mooiste plekjes van Groningen onder begeleiding van studentengidsen die met leuke grapjes jou de geschiedenis en leukste feitjes over Groningen vertellen.

17:00 – 20:00: Eten bij de KEI-leiders – Groningen

Om 17:00 uur word je verwacht bij je KEI-leiders voor een overheerlijk maal en zul je je KEI-groepje leren kennen! Daarna kunnen jullie samen de KEI-week feestelijk starten met de Grand Opening!

20:00 – 01:00: The Grand Opening – Grote Markt

Tijdens The Grand Opening zal om 20:00 uur de KEI-week op spectaculaire wijze geopend worden! Je zal deze avond officieel welkom worden geheten in de stad door bekende Groningers én het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI die deze week mogelijk maakt. Oh, en niemand minder dan Kraantje Pappie zal optreden! Mis het niet!