Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

KEI-week 2021 gaat door met terrassenfestival

Het hele jaar werken wij als organisatie van de KEI-week met verschillende scenario’s om de beste KEI-week mogelijk neer te zetten voor eerstejaarsstudenten. Daarbij hoorde ook de organisatie van feesten, maar helaas is vanuit de overheid duidelijk geworden dat deze niet door kunnen gaan. We willen jullie als KEI-lopers alleen wel het feestelijke begin van jullie studententijd bieden dat jullie verdienen. Daarom organiseren we als vervanging voor de feesten een terrassenfestival op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Tijdens het terrassenfestival kun je met je KEI-groepje op veilige manier met elkaar het begin van je   studententijd vieren. Het KEI-terras zal de sfeer hebben van een ouderwetse KEI-week en is de perfecte mogelijkheid om elkaar, de stad en het studentenleven te leren kennen. Alle andere evenementen zoals de Informatiemarkt, Sportplaza of de informatieve binnenevenementen gaan gewoon door.

Kortom is de KEI-week ook dit jaar de beste start van je studententijd.