Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

GREEN-team

Bij Stichting KEI zijn wij op zoek naar enthousiastelingen met een passie voor duurzaamheid die ons willen komen versterken in het GREEN-team! Het GREEN-team is een sociale commissie die zich bezighoudt met de duurzaamheid van de KEI-week. Aan het begin van het jaar is het GREEN-team bezig met het analyseren van de bestaande evenementen en het brainstormen over nieuwe idee├źn die ge├»mplementeerd kunnen worden in de komende KEI-week. Vanuit deze stap zal het GREEN-team betrokken worden bij de organisatie van de evenementen in de KEI-week en zal het een adviesgevende rol aannemen. Daarnaast houdt het GREEN-team zich bezig met het behalen van duurzaamheidslabels en reikt het de KEI Sustainability Awards uit. In de KEI-week zelf is het GREEN-team aanwezig op verschillende evenementen om door middel van activiteiten duurzaamheid onder de aandacht te brengen bij de KEI-loper.

Het GREEN-team is vanaf ongeveer maart tot augustus druk bezig is met een scala aan leuke taken. Door middel van een aanpak van analyseren, evalueren en uitvoeren heeft het GREEN-team veel invloed op de evenementen van de KEI-week en is het GREEN-team erg betrokken bij de organisatie. Verder heeft het GREEN-team contact met veel verschillende partijen: van studentenverenigingen tot KEI-lopers. Kortom, een super leuke en actieve commissie die veel invloed heeft op de uitvoering van de KEI-week!

Lijkt het je leuk? Stuur een mailtje naar secretaris@keiweek.nl of stuur een DM op instagram