Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Event Managers 2019

Het is inmiddels al een week geleden, maar de Event Managers voor de KEI-week van 2019 zijn bekend! Deze presenteren wij jullie met trots:

Anouk Enders

Bram Jolink

Francine Hamersma

Rosalinde Kuiper

Jelmer Dioncre

Eline de Flines

Milou Leijenaar

Nienke Berenschot

 

De Event Manager (EM’ers) helpen het KEI-bestuur vanaf mei mee met de organisatie van de KEI-week. In de eerste maand zijn de Event Managers met name bezig met het ondersteunen van de Directeur Acquisitie. Ook staan er in deze maand veel sociale activiteiten gepland die met name in de avonduren zijn ingepland. Daarnaast is er een weekend weg om elkaar en het Dagelijks Bestuur beter te leren kennen. Vanaf juni zijn de Event Managers drie halve dagen per week bezig met het organiseren. Hierbij kan gedacht worden aan het zoeken van sprekers, maken van een programmaboekje en het indelen van een evenemententerrein. Vanaf juli is het hoogtepunt voor de Event Managers. Ook zij zitten dan fulltime op kantoor tot aan de KEI-week. Zij krijgen vanaf dan ook een eigen kantoor waar ze gezamenlijk met het Dagelijks Bestuur kunnen werken aan de grootste introductieweek van Europa! Als Groningen al weken rustig is zitten de acht Event Managers en het Dagelijks Bestuur op het hoogtepunt van hun drukte. Tijdens de KEI-week hebben de Event Managers een aantal evenementen waar ze verantwoordelijk voor zijn en daarnaast sturen zij de EVENT-crew aan. Dit zijn de vrijwilligers die meehelpen voor, tijdens en na een evenement.