Donderdag 16 Augustus: De vierde dag!

HET IS AL DONDERDAG! De tijd vliegt.. en oef, ook zo’ n spierpijn? Of toch een flinke kater? Dat geeft allemaal niks want vandaag is het tijd om te chillen!

14:00 – 19:00: Lustrumfestival: KEI at the Beach – Kardingerplas

De KEI-week bestaat dit jaar 50 jaar! Om dit te vieren worden student en stadjer uitgenodigd op het Lustrumfestival bij Kardingerplas. Het Lustrumfestival staat in het teken van dansen, chillen en genieten. Doe mee met leuke activiteiten en spellen van verschillende studentenverenigingen of geniet van een drankje aan het water. Het terrein is goed bereikbaar met de fiets, maar er rijden ook bussen. EN! Niemand minder dan Wulf komt optreden!

17:00 – 22:00: Eat & Greet – Binnenstad

Ga langs bij een van de vele verenigingen die het Groningse studentenleven rijk is en eet een hapje mee! Van studentenverenigingen tot culturele groepen, van politiek tot sport; iedereen gooit de deuren open. Laat je verrassen door de Groningse gastvrijheid!

22:00 – 01:00: Film op de Vismarkt – Vismarkt

Donderdagavond is de Vismarkt hét toneel voor een enorme openluchtbioscoop. Heb je zin om samen met je KEI-groep een avondje te chillen, te genieten van de buitenlucht en onder het genot van een drankje en popcorn met duizenden anderen een film te kijken? Kom dan naar de Film op de Vismarkt!

Vandaag rijden de bussen vanaf  de Oude Ebbingestraat (tegenover de Albert Heijn) naar het Lustrumfestival en weer terug.

LET OP: zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan op het festivalterrein.

Gerelateerd nieuws

Uitslag KEI x Usva Bandcontest!

Afgelopen donderdag, 5 april, vond de KEI x USVA Bandcontest plaats! Tijdens de avond streden de volgende vier bands om het winnen van een plekje…

Meer lezen
Uitslag KEI x Usva Bandcontest!
Informatieborrel Dagelijks Bestuur 2020

Informatieborrel Dagelijks Bestuur 2020

Dinsdag 25 juni vindt een informatieborrel voor het KEI-bestuur van 2020 plaats. Ben jij geïnteresseerd in het KEI-bestuur maar heb je nog vragen? Kom dan…

Meer lezen