Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Blog EVENT-crew

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om EVENT-crew te zijn tijdens de KEI-week? Lees hieronder de blog die Loes Holleboom heeft geschreven. Zij is drie jaar lang EVENT-crew geweest en is nu chef TERREIN-crew!

Als EVENT-crewer heb ik mij de afgelopen 3 jaar met veel enthousiasme en plezier ingezet voor de KEI-week!

Als lid van de EVENT-crew ben je in de KEI-week actief en zijn je werktijden flexibel. Je wordt ingezet voor veel verschillende taken en dit maakt je week niet alleen heel gevarieerd, maar dat betekent ook dat je de KEI-week van alle kanten gaat meemaken! Zo zie je dan pas hoe alles er achter de schermen aan toe gaat, wat je als KEI-loper toen waarschijnlijk nooit door hebt gehad. Het zijn natuurlijk niet altijd alleen maar leuke taken, maar je doet het samen en de gezelligheid overheerst! Tijdens je shifts wordt er goed voor je gezorgd door eten en drinken te regelen. Een ander bijkomend voordeel: voor of na je shifts heb je ook toegang tot alle evenementen in de KEI-week en kun je dus ook gezellig naar optredens en evenementen toe wanneer je niet hoeft te helpen.

Samen met het Dagelijks Bestuur, de Event Managers en over de 100 andere crewleden kijk je in de maanden voorafgaand aan de KEI-week er al naar uit. Door de gezellige (vrijblijvende) borrels en activiteiten die georganiseerd worden voor de crews leer je vooraf al veel nieuwe mensen kennen. Als EVENT-crewer zit je niet in een vaste crew namelijk, maar ben je elke dag of zelfs elk uur met andere mensen aan het samenwerken. Je leert zo natuurlijke heel snel heel veel nieuwe mensen kennen, maar om vooraf een paar bekende gezichten te hebben, vond ik heel fijn! Inmiddels heb ik na die paar jaar er ook een aantal mooie vriendschappen op nagehouden.

Kortom: veel afwisseling in de taken, veel nieuwe mensen en vooral de gezelligheid die overheerst! Hopelijk heb ik je hierdoor enthousiast kunnen maken en help je ook mee aan de mooiste week van het jaar!