Nieuws

 • 26 JUN

  Huisgenoot gezocht? Geef je huis op voor Get a Room!

    Woon jij in een gezellig studentenhuis en zoeken jullie nog een leuke nieuwe huisgenoot? Geef je huis dan nu op voor Get a Room! Get a Room! bestaat uit verschillende hospiteerrondes, waaraan je als...

   

  Woon jij in een gezellig studentenhuis en zoeken jullie nog een leuke nieuwe huisgenoot? Geef je huis dan nu op voor Get a Room! Get a Room! bestaat uit verschillende hospiteerrondes, waaraan je als huis kunt meedoen. Op de maandagmiddag van de KEI-week, dus op 14 augustus, zullen er twee rondes plaatsvinden tussen 15:00 en 18:00 uur: eentje startend om 15:00 uur en de andere om 16:30 uur. Daarna zullen op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus tussen 12:00 en 13:00 uur ook nog de zogenoemde ‘hospiteerontbijtje’s plaatsvinden. Dit zijn hospiteerrondes van een uur waarbij je, onder het genot van een kopje koffie, hospitanten kunt leren kennen. Er zijn dus in totaal 5 verschillende hospiteerrondes waarvoor je je kunt opgeven, geef bij het inschrijven dus aan met welke ronde(s) je als huis graag mee wilt doen. Ook laat je in het opgaveformulier het emailadres of telefoonnummer achter waarop je wilt dat KEI-lopers contact met je opnemen. Op deze manier kunnen KEI-lopers een berichtje sturen en kunnen jullie als huis kiezen welke hospitanten je graag wilt uitnodigen! Zodra wij jouw opgave hebben ontvangen, zullen we ervoor zorgen dat jouw huis in het overzicht van deelnemende huizen wordt geplaatst. 

 • 15 JUN

  KEI-leiderbevestiging

  Alle KEI-leiders die zijn ingeloot opgelet! Vandaag is je laatste kans om je te bevestigen. Je kunt je nog bevestigen tot 17:30 in lokaal 1315.0036 en 1315.0048 van het Harmoniegebouw aan de Oude Kijk in 't...

  Alle KEI-leiders die zijn ingeloot opgelet! Vandaag is je laatste kans om je te bevestigen. Je kunt je nog bevestigen tot 17:30 in lokaal 1315.0036 en 1315.0048 van het Harmoniegebouw aan de Oude Kijk in 't Jatstraat. 

 • 26 MEI

  Vier verschillende areas tijdens het Eindfeest!

  Once Upon a KEI… bestond een klein, onontdekt land, ergens in de wijken van Groningen. Eén van de grootste geheimen van Groningen zal dit jaar worden prijsgegeven. Het Dagelijks Bestuur van de KEI-week...

  Once Upon a KEI… bestond een klein, onontdekt land, ergens in de wijken van Groningen.

  Eén van de grootste geheimen van Groningen zal dit jaar worden prijsgegeven. Het Dagelijks Bestuur van de KEI-week heeft er alles aan gedaan om jou dé knallende afsluiter te bezorgen die jij wilt na een week lang feesten, informatie vergaren en nieuwe mensen leren kennen.

   

  Dit jaar wordt het Eindfeest compleet veranderd ten opzichte van voorgaande jaren: 2 zalen worden 4 zalen, hard oppervlak wordt veranderd in water en de muziek wordt omgetoverd in stilte. Dit jaar zet jij je zintuigen op scherp en waan jij je in Neverland! Begeef je door deze nieuwe locatie met zijn grote hallen en kleine gangen. Ontdek wat Neverland jou te bieden heeft.

   

  Dus ben jij op de vrijdag van de KEI-week nog niet kapot, ben jij een ‘die hard KEI-loper’ en ben jij klaar om tegen die tijd nog één keer helemaal los te gaan? Dan zien wij jou op het Eindfeest: de afsluiter van jouw KEI-week!


  Op het Eindfeest zullen elektronische kluisjes aanwezig zijn voor €3,- per stuk, zodat zwemkleding en jassen opgeborgen kunnen worden.

   

  KEI-leiders, -lopers en -crew hoeven geen kaartje te kopen, zij kunnen naar binnen met hun polsbandje. Wil jij ook naar het Eindfeest? Koop dan vanaf 1 juni je kaartje. 

   

 • 15 MEI

  Algemeen Bestuur 2018 gezocht!

  Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI.  Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur...

  Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI. 
  Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur ook een informele kant.

  Heb je commissie- of bestuurservaring en lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van de grootste en duurzaamste introductieweek van Nederland? Solliciteer dan nu!

  Je kunt voor meer informatie een informatiepakket opvragen via wervingenpromotie@keiweek.nl en/of kom langs op de informatieavond, 23 mei om 20:00 uur op het KEI-pand, Pelsterstraat 23. Kun je hier niet bij aanwezig zijn dan is het mogelijk om een kopje koffie te drinken met de huidige AB-voorzitter Lieke Knip, voor een afspraak kun je haar mailen via abvoorzitter@keiweek.nl. 

  Stuur uiterlijk zondag 18 juni 2017 jouw motivatiebrief en cv op naar abvoorzitter@keiweek.nl

 • 8 MEI

  KEI-leider worden? Save the date!

  Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk...

  Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk zo ver de KEI-leiderinschrijving 2017 vindt dan plaats. Via onze website kun je je die dag tussen 0.01 en 23.59 uur inschrijven. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Als dit is afgerond, krijgen je mede-KEI-leider of mede-KEI-leiders een mail. In deze mail staat een link waarmee de mede-KEI-leider(s) zich kunnen aanmelden. De inschrijving is pas definitief als zowel jij als je mede-KEI-leider(s) zich hebben aangemeld. Dit kan dus alleen op 18 mei. Als je KEI-leidergroepje niet compleet is loot je niet mee.

   

  Iedereen ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail van je inschrijving. Als zowel de hoofd-KEI-leider als de mede-KEI-leider(s) zich hebben ingeschreven en het KEI-leidergroepje compleet is, ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Hierin zal meer informatie staan over de loting. Deze bevestigingsmail betekent dat je mee doet met de loting, dus je bent nog niet verzekerd van je KEI-leiderschap. 

  De loting vindt plaats op donderdag 1 juni. Je ontvangt die dag een mail waarin vermeld staat of je KEI-leider bent, reserve-KEI-leider bent of helaas niet door de loting bent gekomen. Als reserve KEI-leider maak je nog kans op een plekje als er meer KEI-lopers zijn dan verwacht of andere KEI-leiders zich terugtrekken.

  Je kan je maar één keer per studentnummer inschrijven als KEI-leider. Zorg er dus voor dat maar één iemand van je KEI-leidergroepje zich inschrijft als hoofd-KEI-leider en de rest zich als mede-KEI-leider inschrijft via de link in de mail.

  Het heeft geen nut om je dubbel in te schrijven om meer kans te maken om ingeloot te worden. Dubbele inschrijvingen zullen namelijk voor de loting uit het systeem gehaald worden.

  Is het nog onduidelijk of heb je na je inschrijving geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via subscriptions@keiweek.nl of bel naar 050 363 80 90.

KEI-week

Installeer onze app!