Nieuws

 • 2 FEB

  Open dag Rijksuniversiteit Groningen

  Aanstaande vrijdag, 3 februari, is de KEI-week aanwezig op de open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. We zijn aanwezig in de binnenstad in het Academiegebouw en op het Zernike in het Duisenberg gebouw....

  Aanstaande vrijdag, 3 februari, is de KEI-week aanwezig op de open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. We zijn aanwezig in de binnenstad in het Academiegebouw en op het Zernike in het Duisenberg gebouw. Hier zal het PROMO-team en het Dagelijks Bestuur al je vragen beantwoorden over je toekomstige studententijd en natuurlijk de KEI-week zelf.  Dus twijfel je of Groningen wel de stad is voor jou? Of weet je niet precies wat de KEI-week inhoudt? Dan zijn wij daar om je het antwoord te geven.

 • 24 JAN

  Het PROMO-team voor de KEI-week 2017 is bekend!

  Met vol enthousiasme presenteren we het PROMO-team voor de KEI-week 2017, deze tien studenten zullen voorafgaand aan de KEI-week alle vragen beantwoorden tijdens de open dagen van zowel de Hanzehogeschool...

  Met vol enthousiasme presenteren we het PROMO-team voor de KEI-week 2017, deze tien studenten zullen voorafgaand aan de KEI-week alle vragen beantwoorden tijdens de open dagen van zowel de Hanzehogeschool als de Rijksuniversiteit Groningen. Ook tijdens de KEI-week zijn zij vraagbaak voor alle nieuwe studenten in Groningen. De volgende tien studenten vormen samen het nieuwe PROMO-team:

  Marc Boels (Chef)
  Wouter Sonneveldt
  Joy Buitenhuis
  Iris Hofstra
  Yannieck Kort
  Tirza Ruiter
  Renée van den Brink
  Sophie Holwerda
  Janny van Buren
  Jorryt Bruynzeels

 • 20 DEC

  KEI-week steunt 3FM

  Het glazen huis van Serious Request van 3FM staat er weer en dat betekent dat het tijd is voor het Hanzehuis! Op woensdag 21 december zal dit plaatsvinden op alle locaties van de Hanzehogeschool Groningen....

  Het glazen huis van Serious Request van 3FM staat er weer en dat betekent dat het tijd is voor het Hanzehuis! Op woensdag 21 december zal dit plaatsvinden op alle locaties van de Hanzehogeschool Groningen. Hier zullen wij ook met de KEI-week aanwezig zijn om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist genaamd longontsteking. Op woensdag 21 december zal de KEI-week met een ludieke actie in de Van Olsttoren (Zernikeplein 7) staan van 10:00 tot 16:00. Ook zullen er andere leuke activiteiten zijn en alle opbrengsten gaan naar het goede doel, want ook wij vinden: Laat ze niet stikken! 

 • 14 DEC

  Datum KEI-week 2017 is bekend!

  Aankomend jaar zal de KEI-week plaatsvinden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus en komen er duizenden eerstejaars studenten de stad verkennen.

  Aankomend jaar zal de KEI-week plaatsvinden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus en komen er duizenden eerstejaars studenten de stad verkennen.

 • 22 NOV

  Ideeën voor KEI-week 2017?!

  Nog maar twee dagen, dan gaat het KEI-bestuur 2017 aan de slag! Heb jij geweldige ideeën of tips om KEI-week 2017 tot een groot succes te maken? Stuur ze dan in via de ideeënbox rechts onderin het scherm....

  Nog maar twee dagen, dan gaat het KEI-bestuur 2017 aan de slag! Heb jij geweldige ideeën of tips om KEI-week 2017 tot een groot succes te maken? Stuur ze dan in via de ideeënbox rechts onderin het scherm. Wie weet wordt jouw idee gebruikt tijdens de komende KEI-week!

KEI-week

Installeer onze app!