Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Time To Talk

Tijdens de KEI-week is er een maatschappelijke campagne om studenten bewust te maken van de uitdagingen en verleidingen die bij het studentenleven komen kijken. Deze campagne draagt de naam ‘Time to Talk’ en zal je tijdens de KEI-week veel tegenkomen. 

De campagne zet zich in voor het welzijn van de studenten. De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat er een grote groep studenten kampt met mentale problemen. Door bijvoorbeeld een hoge studiedruk, sociale druk en/of financiële problemen kunnen studenten moeilijkheden ervaren tijdens hun studententijd. Daarnaast kan het voor studenten een uitdaging zijn om gezond, maar ook betaalbaar, te leven. Tijdens de KEI-week zullen er handvatten worden aangeboden over deze onderwerpen. 

De campagne Time to Talk zul je tijdens de KEI-week terugvinden op de dinsdag tijdens Time To Talk: What’s next? Dit is een evenement dat jou als student voorbereid op de uitdagingen en problemen die het studentenleven met zich meebrengt. Door middel van verschillende sprekers wordt er gepraat over onder andere geldzaken, mentale problemen en het combineren van een actief studentenleven en je studie.