Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Kom bij het PROMO-team!

Het PROMO-team is in de KEI-week de vraagbaak voor alle nieuwe studenten en KEI-leiders in Groningen. Het PROMO-team biedt je een unieke kans om een kijkje te nemen in de organisatie van de grootste introductieweek van Europa, de KEI-week! Je zult de KEI-week op een hele mooie manier beleven, jij bent namelijk degene die de KEI-week mede mogelijk maakt! Daarnaast staat het goed op je cv, heb je mogelijkheden om door te stromen binnen stichting KEI en werk je samen met een enthousiast team in een leuke organisatie!

Wat zijn de taken van het PROMO-team?

  • Eerste aanspreekpunt zijn voor KEI-lopers tijdens de KEI-week van 12 t/m 16 augustus 2024
  • Promotiestunts bedenken en uitvoeren
  • Paradeleider zijn tijdens de KEI-parade
  • Het bestuur ondersteunen met promotie tijdens de open dagen
  • Flyeren en posters ophangen
  • Voorafgaand aan de KEI-week borrels en activiteiten organiseren voor alle crews. Jullie zullen ideeën bedenken om ervoor te zorgen dat de borrels nog leuker en interactiever worden.

Hoe kom ik in het PROMO-team?
Lijkt het jou leuk om een onvergetelijke KEI-week te beleven en voorafgaand aan de KEI-week mee te helpen met de organisatie? Stuur een korte motivatie naar secretaris@keiweek.nl  en wij zullen je dan eventueel uitnodigen voor een kort kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail!