Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Kom bij het ACQUISITIE-team!

Het ACQUISITIE-team ondersteunt de Directeur Acquisitie bij het zoeken naar toffe samenwerkingen voor Stichting KEI. Een erg toffe manier om betrokken te worden bij het acquisitietarget van de grootste introductieweek van Europa. Je gaat met je team in contact met partners en zo slepen jullie de beste deals binnen om de KEI-week nog leuker te maken! Elk lid krijgt zijn eigen doelgroep, waar natuurlijk ruimte is voor eigen invulling. Als lid van het ACQUISITIE-team leer je nieuwe skills, doe je ervaring op binnen een grote organisatie en draag je de verantwoordelijkheid voor een deel van het acquisitietarget.

Hoe kom ik in het ACQUISITIE-team?

Lijkt het jou leuk het ACQUISITIE-team te komen versterken?Stuur een korte motivatie naar secretaris@keiweek.nl  en wij zullen je dan eventueel uitnodigen voor een kort kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail!