Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets! Tickets!

Huisvesting

Gedurende de KEI-week kan je in Groningen blijven logeren in hostels en hotels. Belangrijk om te weten is dat Stichting KEI geen verantwoordelijkheid draagt voor het vinden van een slaapplek tijdens de KEI-week. Een slaapplek vinden in Groningen is je eigen verantwoordelijkheid. Over het algemeen kun je van tevoren hospiteren, zelf een kamer boeken in een hostel of bij vrienden of vriendinnen slapen. Wij hebben natuurlijk wel een aantal tips voor jullie voor een heerlijk verblijf in Groningen!

SIMPLON Hostel

Kom slapen in het Simplon Hostel tijdens de KEI-week met korting! We zijn een gezellig en charmant hostel vlakbij de binnenstad. Op ons mooie beschutte terras kun je ook gezellig een heerlijk zelf gebrouwen speciaal biertje proeven bij onze buren en collega’s De Prael Groningen. Of wil je juist een beetje uitrusten van alle drukke activiteiten? Dat kan in het mooiste stadspark van Groningen, het Noorderplantsoen wat op loopafstand ligt. Boek nu en krijg 10% korting met de code “kei23”

Bud Gett Hostel

Bud Gett Hotels zit sinds 2009 in Groningen net binnen de diepen zodat je alles in de stad binnen een paar minuten kunt bereiken. De inrichting van het hostel is in de stijl van Mondriaan, zo kun je kunst en slapen in de Groningse binnenstad eenvoudig combineren.

The Social Hub

The Social Hub (voorheen The Student Hotel) zit net buiten de diepen op loopafstand van het stadstrand en het Noorderplantsoen. Het is een hotel maar het is ook mogelijk voor studenten om er voor een langere tijd te verblijven. The Social Hub heeft verschillende ruimtes waar je samen met de andere gasten kan ontspannen, best fijn tijdens een drukke KEI-week.

Stadspark Camping

Budget proof de KEI-week door, dan ben je bij Camping Stadspark aan het goede adres. Je kunt hier voor een klein bedrag al met je tent kamperen. Het is tevens ook mogelijk om een blokhut te huren. Het campingterrein ligt midden in het stadspark, dus kun je heerlijk ontspannen wakker worden. Binnen 10 minuten fietsen ben je in de binnenstad!

Rebel Rebel Hostel

Rebel Rebel Hostel is het eerste container hostel in Groningen. Het bevindt zich op het hippe suikerterrein waar ook het “Open air festival” en het eindfeest zullen worden gehouden. Je kunt dus
na deze leuke feesten zo je bed in rollen. Op de fiets is het 10 minuutjes naar het centrum van Groningen, deze fietsen zijn ook te huren bij het hostel zelf!

Overige opties
Je kan ook nog blijven logeren in een huis van een van de verenigingen in Groningen. Neem zelf contact op met deze verenigingen om een slaapplek te bemachtigen.

Bijvoorbeeld met Aegir via kei@gsraegir.nl, ze hebben plek voor 25 mensen, dus geef je voor 1 augustus op!