Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

KEI-leider inschrijvingen 2023

Ben jij de ervaren student die de nieuwe studenten het studentenleven in Groningen wil laten zien? Als KEI-leider neem je je KEI-groepje mee langs je favoriete plekken en verenigingen in Groningen. Als KEI-ouder ben je het eerste aanspreekpunt voor je KEI-kinderen en draag je daarbij dus ook de verantwoordelijkheid van 12 tot 16 nieuwe studenten. In elke KEI-week zijn er weer zo’n 900 KEI-leiders betrokken die samen onze geweldige studentenstad laten zien!

Wil jij ook KEI-leider worden? Schrijf je dan in vanĀ 8 tot en met 12 mei. Het maakt niet uit op welke dag je je inschrijft in deze week. Als er te veel inschrijvingen zijn, zal er na de inschrijvingen geloot worden. Als je ingeloot bent, zal er in juli contact met je opgenomen worden om je aanmelding te bevestigen. Let op: Als je je inschrijft voor een Engels sprekend groepje, zal je automatisch ingeloot worden.

Je kan je hier inschrijven.