Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Event Managers 2022

01-02-2022

Wil jij bijdragen aan de organisatie van de grootste studenten introductieweek van Europa? Word Event Manager bij Stichting KEI!

Elk jaar in augustus vindt de vetste week van de zomer plaats: de KEI-week. In één week tijd wordt Groningen omgetoverd tot dé plek om alles over het studentenleven te weten te komen. De KEI-week wordt georganiseerd door een groep van zeven studenten, het Dagelijks Bestuur. Vanaf begin mei wordt het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI aangevuld door een hechte groep van acht studenten: de Event Managers. Als Event Manager ondersteun jij het Dagelijks Bestuur in allerlei taken die nodig zijn om de KEI-week neer te kunnen zetten. Vanaf mei tot juni ben je een paar dagdelen per week op kantoor en vanaf juni tot halverwege augustus zit je fulltime op kantoor.

Als Event Manager heb je een zeer divers pakket aan taken en verantwoordelijkheden, dat zich, naarmate de KEI week nadert, steeds meer zal richten op de organisatie van de evenementen. Voorafgaand aan de KEI-week ben je betrokken bij een aantal organisatorische taken. Zo zul je helpen met de acquisitie; je gaat dan bijvoorbeeld op zoek naar sponsoren. Verder kun je ook betrokken zijn bij de promotie van de KEI-week; je zult dan ondersteuning bieden in het aantrekken van crewleden en KEI-lopers. Later help je met de invulling van de evenementen en ga je bijvoorbeeld op zoek naar workshops en artiesten. Daarnaast kan het ook zijn dat je de organisatie van bijvoorbeeld een crew-bedankfeest als taak hebt.

Kortom, als Event Manager ben je voor de KEI-week bezig met acquisitie, promotie en het voorbereiden van de evenementen. Tijdens de KEI-week ben je vervolgens verantwoordelijk voor die evenementen! Als Event Manager maak je de organisatie en coördinatie van een evenement van dichtbij mee en leer je erg veel over bijvoorbeeld multitasken en het geven van leiding aan een groep mensen. Een onvergetelijke ervaring dus!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan tot 20 maart 18.00 uur door een mailtje te sturen met je cv en motivatie naar secretaris@keiweek.nl!