Evenement


Eindfeest

Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Ben jij helemaal ‘Lost in Paradise’ óf weet jij door het Labyrinth de weg te vinden naar jóuw favoriete zaal? Het Eindfeest bestaat uit vier zalen, waarbij iedere route leidt naar een nieuwe dimensie. Hard oppervlak zal worden veranderd in water en de muziek wordt omgetoverd in stilte. Deze avond zet jij je zintuigen op scherp en waan jij je in de krochten van The Labyrinth. Dit jaar zal het Eindfeest in Sportcentrum Kardinge zijn.

Naast een mainstage met de vetste artiesten kun je feesten in de silent disco (http://www.silentdj.com/) zwemmen met krokodillen en dansjes doen op foute hitjes met Q-music!

Ook als je geen KEI-loper, KEI-crew of KEI-leider bent, wil je dit feest niet missen! Je kunt een los kaartje voor het Eindfeest kopen voor 12,50 euro op onze website. https://pay.keiweek.nl/event/final-party

LET OP!

  • Studenten die geen deelnemer zijn aan de KEI-week zijn óók welkom en kunnen een los kaartje kopen voor het Eindfeest. Dit kan via de website. Voor het vervoer naar het Eindfeest pendelen er bussen.
  • Vergeet je zwemkleding niet! Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding.
  • Een KEI-bandje geeft toegang tot alle evenementen van de KEI-week. Als KEI-loper, -leider of -crewer hoef je dus geen los kaartje te kopen voor het Eindfeest.
  • Om naar binnen te mogen moet je op het HBO of aan de Universiteit studeren (ook buiten Groningen) en moet je je studentenkaart laten zien aan de deur!
  • Mocht je geen KEI-bandje hebben en wel aanwezig willen zijn bij deze spetterende afsluiting van de KEI-week, dan kun je vanaf juni losse kaarten kopen via de website.