Evenement


Daginschrijving

Op maandag 16 augustus zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je inschrijving definitief maken voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken, zoals je KEI-tasje en je betaalbandje.

Al aangemeld via de site?
Om je definitief in te schrijven voor de KEI-week moet je je e-ticket kunnen laten zien. Dit kan via je telefoon of via een geprint ticket. Als je e-ticket is gescand kun je door om je bandje op te halen. Je krijgt een 18 plus of 18 min bandje, waar ook je betaalpas voor de week aan gekoppeld is. Het is dus slim om vooraf of aan het begin van de KEI-week alvast geld op je bandje te zetten!

Als je je hebt aangemeld en je bandje hebt gekregen dan krijg je het KEI-tasje. In dit KEI-tasje vind je allerlei belangrijke dingen die je gedurende de hele KEI-week kunt gebruiken. In het tasje zitten onder andere het programmaboekje, een kortingsboekje en veel informatie over organisaties die belangrijk zijn voor jou als aankomende student.

Let op! De KEI-week is vol. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden tijdens de daginschrijving.

Hoofdsponsor: