Evenement


Daginschrijving

Op maandag 16 augustus zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je definitief aanmelden voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken! Aanmelden op deze dag kan tot 16:00 uur!

Al aangemeld via de site?
Om je definitief in te schrijven voor de KEI-week moet je het E-ticket en de gegevens van je KEI-groep printen en meenemen naar de Daginschrijving. Het E-ticket krijg je per e-mail toegestuurd wanneer je je via onze site opgeeft voor de KEI-week. De informatie over je KEI-groep krijg je vlak voor de KEI-week toegestuurd per e-mail. Bij deze Daginschrijving ga je met deze documenten in de rij voor de E-tickets staan. Als jouw E-ticket is gescand krijg je je KEI-bandje. Dit KEI-bandje heb je nodig tijdens de gehele KEI-week. Het bandje is namelijk je toegangsbewijs voor de evenementen. Wanneer je geen bandje hebt kun je helaas de evenemententerreinen niet betreden en niet deelnemen aan de activiteiten.

Nog niet aangemeld via de site?
Heb je je nog niet aangemeld via de website? Dan kun je dit alsnog ter plekke doen tijdens de Daginschrijving. Voor deze inschrijving ter plaatse zijn speciale rijen aanwezig op het plein, de zogenaamde “ CASH/PIN rijen”. Bij deze rijen kun je direct betalen voor je inschrijving. Na inschrijving word je ingedeeld in een KEI-groep, krijg je de gegevens van deze KEI-groep en krijg je natuurlijk het belangrijke KEI-bandje.

Tasjes 
Als je je hebt aangemeld en je bandje hebt gekregen dan krijg je het KEI-tasje. In dit KEI-tasje vind je allerlei belangrijke dingen die je gedurende de hele KEI-week kunt gebruiken. In het tasje zitten onder andere het programmaboekje, een kortingsboekje en veel informatie over organisaties die belangrijk zijn voor jou als aankomende student.