Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets Tickets

Even een momentje voor jezelf?

In de KEI-week is ruimte voor iedereen! Als organisatie is het ons doel om alle aankomende studenten een fijne introductietijd te geven, waarin iedereen een plek voor zichzelf kan vinden.

 

Voel jij je ergens niet veilig?

Tijdens de KEI-week kun je contact opnemen met onze hulplijn. Hierachter zitten mensen die weten hoe zij jou het best kunnen helpen in een moeilijke situatie. Stuur een whatsappje naar +31 6 29792847, deze hulplijn is 24/7 bereikbaar.

 

Rustruimtes

Tijdens de KEI-week zal er op de feestelijke evenementen (The Grand Opening, Night of the Songs, Open Air Festival & Eindfeest) een rustruimte aanwezig zijn. Voel je je overprikkeld of heb je een plek nodig om uit de drukte te komen, dan is hier de rustruimte voor. Hier vind je een aantal banken, en geluidswerende koptelefoons om je af te kunnen sluiten van de drukte van het evenement. Ook is de rustruimte geplaatst naast de EHBO-post, en zal de ruimte door de EHBO-crew in de gaten gehouden worden. De EHBO-crew kan even met je in gesprek gaan of met een ander probleem helpen als je hier behoefte aan hebt. Dit hoeft natuurlijk niet, als je alleen een plek nodig hebt om even tot rust te komen, dan is de rustruimte hier ook voor bedoeld.