Vrijdag 17 Augustus: De laatste dag!

De laatste dag van de KEI-week 2018 is aangebroken, dit betekent dat je nog één dag hebt om al je versiertrucs uit de kast te halen! Misschien hebben ze bij Love, Lust & Lounge nog wel wat tips voor je om tijdens het Eindfeest dé Casanova te spelen. Check hieronder wat er vandaag te doen is!

14:00 – 17:00: Love, Lust & Lounge – Pathé

Het laatste evenement dat overdags plaatsvindt staat in het teken van seks, alcohol en drugs. Tijdens je studententijd ga je deze verleidingen zeker tegenkomen. Bij dit evenement leer je hoe je hier slim mee om kan gaan.

21:00 – 04:00: Eindfeest – Kardinge

Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Dit jaar zal het Eindfeest in Sportcentrum Kardinge zijn en reis je met ons over alle werelddelen. Met maar liefst vier zalen zie je op één avond meer van de wereld dan de meest doorgewinterde backpacker.

Naast een mainstage met de vetste artiesten kun je feesten in de silent disco (http://www.silentdj.com/) zwemmen met krokodillen en dansjes doen op foute hitjes met Q-music!

Dit jaar zet jij je zintuigen op scherp en geef jij toe aan je Wanderlust. Waan jezelf bij binnenkomst in een grote vertrekhal en ontdek de rest van de wereld tijdens deze fantastische afsluiter van de KEI-week!

Ook als je geen KEI-loper, KEI-crew of KEI-leider bent, wil je dit feest niet missen! Je kunt een los kaartje voor het Eindfeest kopen voor 12 euro op onze website: www.keiweek.nl/inschrijven

LET OP!

  • Studenten die geen deelnemer zijn aan de KEI-week zijn óók welkom en kunnen een los kaartje kopen voor het Eindfeest. Dit kan via de website. Voor het vervoer naar het Eindfeest pendelen er bussen.
  • Vergeet je zwemkleding niet! Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding.
  • Een KEI-bandje geeft toegang tot alle evenementen van de KEI-week. Als KEI-loper, -leider of -crewer hoef je dus geen los kaartje te kopen voor het Eindfeest.
  • Om naar binnen te mogen moet je op het HBO of aan de Universiteit studeren (ook buiten Groningen) en moet je je studentenkaart laten zien aan de deur!
  • Mocht je geen KEI-bandje hebben en wel aanwezig willen zijn bij deze spetterende afsluiting van de KEI-week, dan kun je vanaf juni losse kaarten kopen via de website.

03:00 – 06:00: Afterparty – Kokomo

Kun jij na het Eindfeest nog steeds niet genoeg krijgen van de KEI-week? Feest dan door bij de Afterparty en zie de zon opkomen!

De laatste dag is zwaar, daarom rijden er vanaf de Oude Ebbingestraat (tegenover de Albert Heijn) bussen naar het Eindfeest en andersom.

Gerelateerd nieuws

I dare you to be aware of Seks, Drugs & Alcohol

Op de vrijdag zal het thema Seks, Drugs & Alcohol in de schijnwerpers staan. Tijdens het evenement Love, Lust & Lounge wordt hier uitgebreid aandacht…

Meer lezen
I dare you to be aware of Seks, Drugs & Alcohol
LET OP: geen treinen tussen Assen en Groningen!

LET OP: geen treinen tussen Assen en Groningen!

Vanwege werkzaamheden rijden de treinen niet verder dan Assen, tussen Assen en Groningen rijden er bussen. Vanaf maandag 14 augustus rijden de treinen wel weer…

Meer lezen