Statement alternatieve vorm KEI-week 2020

De KEI-week kan dit jaar niet plaatsvinden in de vorm zoals wij deze sinds jaar en dag kennen vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. De afgelopen periode is Stichting KEI druk bezig geweest met de plannen voor een alternatieve vorm van de KEI-week 2020. 

De KEI-week 2020 vindt plaats, zoals gepland, op 10 tot en met 14 augustus. In tegenstelling tot de voorgaande 51 edities speelt de Groningse algemene introductieweek voor eerstejaars studenten zich dit jaar grotendeels online af. De focus ligt hierbij op het informerende karakter van de KEI-week. Er komt voor de gehele KEI-week een middag- en avondvullend programma waaraan deelnemers (KEI-lopers) vrijblijvend kunnen deelnemen. Online programmaonderdelen worden via een online platform beschikbaar gesteld. KEI-lopers krijgen toegang tot het platform voorafgaand aan de start van de KEI-week. Naast online programmering wordt er ook gewerkt aan een aantal fysieke onderdelen. De uiteindelijke doorgang daarvan is afhankelijk van de maatregelen die tijdens de KEI-week van kracht zijn. Naast de informerende elementen wordt er gewerkt aan amuserende onderdelen. 

KEI-lopers worden ook dit jaar ingedeeld in KEI-groepjes om het sociale aspect van de KEI-week te bekrachtigen. Deze groepjes worden begeleid door ouderejaars studenten (KEI-leiders). Met deze KEI-groepjes leren KEI-lopers nieuwe mensen kennen in hun nieuwe studentenstad en kunnen zij vragen stellen aan hun KEI-leiders. 

Aankomende eerstejaars studenten kunnen zich vanaf 5 juni aanmelden voor de KEI-week 2020. De aanmelding voor de KEI-leiders vindt plaats van 22 tot en met 26 juni. 

Meer informatie over de uiteindelijke programmering volgt via de sociale media en website van Stichting KEI.

Gerelateerd nieuws

Statement alternatieve vorm KEI-week 2020

De KEI-week kan dit jaar niet plaatsvinden in de vorm zoals wij deze sinds jaar en dag kennen vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. De…

Meer lezen
Statement alternatieve vorm KEI-week 2020
Eerste artiest Eindfeest: Bizzey!

Eerste artiest Eindfeest: Bizzey!

Bizzey zal optreden tijdens het knallende Eindfeest van de KEI-week 2018! Bizzey been getting busy. Dit jaar viert de DJ/MC/producer/superstar Bizzey (Leo Roelandschap) zijn tienjarig…

Meer lezen