Woensdag 16 augustus

Get a Room! - Hospiteerontbijtje

12:00 - 13:00

Meer informatie ›

Sportplaza

13:00 - 18:00

Na twee avonden vol met feest wordt het tijd voor wat sportiviteit. Sportplaza is het ideale evenement om te kijken of jouw sport ook vertegenwoordigd wordt in Groningen. Met meer dan 50 verschillende sportverenigingen is er bijna voor iedereen wel wat te vinden. Vergeet vooral je sportkleding niet en doe mee met een van de vele workshops of sportclinics.

Meer informatie ›

More to Explore

20:00 - 23:00

Nadat er sportieve activiteiten zijn gedaan tijdens Sportplaza kan je door richting More to Explore. Dit jaar wordt voor de tweede keer More to Explore georganiseerd. Tijdens dit evenement kan je leuke dingen horen, zien en doen. Je kunt workshops volgens zoals DJ’en, Salsadansen en Schilderen. Ook is er tijdens deze avond bijvoorbeeld cabaret en zijn er allerlei bandjes die optreden. Met je KEI-groepje kan je dus allerlei grappige, leuke en nieuwe dingen beleven!

Kroegentocht

22:00 - 04:00

Om je echt thuis te voelen in Groningen moet je natuurlijk weten wat de stad ’s avonds te bieden heeft. Doe daarom samen met je KEI-groep mee aan de Kroegentocht. Kom tussen 22.00 en 01.00 langs bij het informatiepunt op de Grote Markt en haal hier samen met je KEI-groep de routekaart op. Deze route leidt je langs verschillende kroegen en café's in de stad. Om te laten zien dat je de route voltooid hebt, krijg je bij iedere kroeg een stempel. Wanneer je alle stempels hebt verzameld, krijg je op het eindpunt van de route een gadget die kan je gebruiken tijdens een ander evenement van de KEI-week.

KEI-week

Installeer onze app!