Vrijdag 18 augustus

Get a Room! - Hospiteerontbijtje

12:00 - 13:00

Meer informatie ›

Love, Lust & Lounge

13:30 - 17:00

Het laatste dag-evenement van de KEI-week 2017 staat in het teken van seks, alcohol en drugs. Tijdens je studententijd ga je deze verleidingen zeker tegenkomen. Tijdens dit evenement leer je hoe je hier verstandig mee om kan gaan. Door middel van lezingen en workshops zal op een leuke en interactieve manier informatie gegeven worden. Daarnaast biedt dit evenement vele loungemogelijkheden om jezelf op te laden voor het allerlaatste feest van de KEI-week: het Eindfeest! Kom dus zeker langs tijdens dit relaxte én leerzame evenement!        

Eindfeest

21:00 - 04:00

Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Zoals elk jaar halen wij alles uit de kast om het mooiste feest van de week neer te zetten! Een mooiere manier om jouw KEI-week af te sluiten is er niet. Tijdens het Eindfeest zullen er grote artiesten optreden. Studenten die geen deelnemer zijn aan de KEI-week, kunnen een los kaartje kopen voor het Eindfeest. Dit kan later via deze website. LET OP: Een KEI-bandje geeft toegang tot alle evenementen van de KEI-week. Als KEI-loper, -leider of -crewer hoef je dus geen los kaartje te kopen voor het Eindfeest. 

Voor het vervoer naar het Eindfeest pendelen er bussen.

Afterparty

03:00 - 06:00

Kun jij na het Eindfeest nog steeds niet genoeg krijgen van de KEI-week? Feest dan door bij de Afterparty en zie de zon opkomen!

 

Meer informatie ›

KEI-week

Installeer onze app!