Maandag 14 augustus

Daginschrijving

10:00 - 16:00

Op maandag 14 augustus zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je definitief aanmelden voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken! Aanmelden op deze dag kan tot 16:00!

Al aangemeld op de site?
Om je definitief in te schrijven voor de KEI-week moet je het E-ticket en de gegevens van je KEI-groepje uitprinten en meenemen naar de Daginschrijving. (Het E-ticket krijg je per e-mail toegestuurd, wanneer je je via onze site opgeeft voor de KEI-week. De informatie over je KEI-groepje krijg je vlak voor de KEI-week toegestuurd per e-mail.) Bij deze Daginschrijving ga je met deze documenten in de “E-ticket rijen” staan. Als jouw E-ticket is gescand krijg je je KEI-bandje. Dit KEI-bandje heb je nodig tijdens de gehele KEI-week. Het bandje is namelijk je toegangsbewijs voor de evenementen. Wanneer je geen bandje hebt, kun je helaas de evenemententerreinen niet betreden en niet deelnemen aan de activiteiten.

Nog niet aangemeld via de site?
Heb je je nog niet aangemeld via de website? Dan kun je dit alsnog ter plekke doen tijdens de Daginschrijving. Voor deze inschrijving ter plaatse zijn speciale rijen aanwezig op het plein, de zogenaamde “ CASH/PIN rijen”. Bij deze rijen kun je direct betalen voor je inschrijving. Na inschrijving wordt je ingedeeld in een KEI-groepje, krijg je de gegevens van deze KEI-groep en krijg je natuurlijk het belangrijke KEI-bandje.

Tasjes
Als je je hebt aangemeld en je bandje hebt gekregen dan krijg je het KEI-tasje. In dit KEI-tasje vind je allerlei belangrijke dingen die je gedurende de hele KEI-week kunt gebruiken. In het tasje zitten onder andere het programmaboekje, een kortingsboekje en veel informatie over organisaties die belangrijk zijn voor jou als aankomende student. 

 

 

Meer informatie ›

Informatiemarkt

10:00 - 17:00

Daar sta je dan, net aangemeld bij de Daginschrijving, in een nieuwe stad vol met onbekenden. Hoe ga jij je wegwijs maken, wat is er allemaal te doen en welke informatie moet jij nog krijgen? Zit jij met deze vragen? Ren dan snel door naar de Informatiemarkt!

Op de Informatiemarkt zijn meer dan 100 verschillende partijen die jou wegwijs zullen maken in Groningen. Zo staat de politie er met tips over een veilige studentenkamer, zijn er studentenverenigingen om jou te vertellen wat er te doen is, maar ook politieke organisaties of bedrijven die werknemers zoeken. Kom vrijblijvend rondneuzen en ontdek wat jij hier in Groningen kunt doen, hoe jij jouw nieuwe studententijd naar je eigen hand kunt zetten.

Tevens is op de Informatiemarkt de Hospiteerlounge te vinden. Deze lounge biedt hulp bij het zoeken naar een nieuwe kamer. Daarnaast kun jij je hier ook aanmelden voor Get a Room! en wie weet eindig jij je KEI-week niet alleen met een nieuwe groep vrienden, maar ook met je eigen kamer!

Meer informatie ›

Sit and See

12:00 - 17:00

Dichtbij de Informatiemarkt, op de Vismarkt, is de opstaphalte van de Sit & See. Stap in een cabriobus en laat je rondrijden door Groningen. Ontdek de mooiste plekjes van Groningen onder begeleiding van studentgidsen, die met leuke grapjes jou de geschiedenis en leukste feitjes over Groningen vertellen. Laat je verrassen over wat Groningen te bieden heeft en waar jij het best van de zon kan genieten na de KEI-week.

Tevens rijden de bussen ook langs diverse evenemententerreinen, waardoor je al snel weet waar je moet zijn voor de activiteiten tijdens de KEI-week.

Meer informatie ›

Get a Room!

13:00 - 17:00

Op de maandagmiddag kan er door de hele stad gezocht worden naar een kamer door middel van hospiteren. Tijdens een hospi ga je met andere geïnteresseerden langs bij een studentenhuis om te kijken het klikt tussen jou en de bewoners van het huis. Na de hospi kiest het studentenhuis een nieuwe huisgenoot. Je kan je aanmelden voor een hospiteerronde door te bellen of een berichtje te sturen naar een of meerdere studentenhuizen die te vinden zijn op onze website of bij de Hospiteerlounge. Als je je hebt aangemeld kan je naar het studentenhuis gaan om het huis en de huisgenoten te leren kennen.

Eten bij de KEI-leiders

17:00 - 20:00

Dit is het eerste moment dat jij je KEI-groep en je KEI-leiders ontmoet. Met z’n allen gaan jullie eerst een hapje eten en daarna kunnen jullie samen naar The Grand Opening gaan om de week goed in te luiden.

Meer informatie ›

The Grand Opening

20:00 - 01:00

Het laatste evenement van de maandag is The Grand Opening op de Grote Markt. Tijdens The Grand Opening zal om 20:00 uur de KEI-week op spectaculaire wijze geopend worden. Je zal deze avond officieel welkom worden geheten in de stad door bekende Groningers én het Bestuur van Stichting KEI die deze week mogelijk maken.        De hele avond zal gevuld worden met optredens van bekende artiesten om jouw week fantastisch te laten beginnen.

Meer informatie ›

KEI-week

Installeer onze app!