Donderdag 17 augustus

Get a Room! - Hospiteerontbijtje

12:00 - 13:00

Meer informatie ›

Open Air Festival

14:00 - 19:00

Het Open Air Festival staat in het teken van dansen, chillen en genieten. Daarnaast wordt op het festivalterrein onder andere aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo vind je er ‘The Green Corner’ waar allemaal duurzame initiatieven en activiteiten te vinden zijn. Dit evenement vindt plaats in het Stadspark en biedt je de mogelijkheid om je een dag lang te vermaken. In het park heerst een lekker festivalsfeertje en er zullen verschillende optredens zijn van zowel artiesten als studenten. Ook de studentenverenigingen staan hier met leuke attracties en spellen. Uiteraard is er ook volop plek om te chillen met je KEI-groepje.

Meer informatie ›

Eat & Greet

17:00 - 22:00

Na een hele dag bijkomen op het Open Air Festival is het niet gek dat je inmiddels wat hongerig bent geworden. Ga langs bij een van de vele verenigingen die het Groningse studentenleven rijk is en eet een hapje mee. Op deze manier kun je een beetje de sfeer proeven van een vereniging; ideaal als je twijfelt om ergens lid te worden. Van barbecues tot buffetten, alles is te vinden en voor maximaal 5 euro heb jij je vol gegeten en dat allemaal vrijblijvend! Van studentenverenigingen tot culturele groepen, van politiek tot sport, iedereen gooit de deuren open. Laat je verrassen door de Groningse openheid!

Film op de Vismarkt

22:00 - 01:00

Donderdagavond is de Vismarkt hét toneel voor een enorme openlucht bioscoop. Al sinds jaar en dag is de Film op de Vismarkt een begrip in de stad Groningen. Er zal een scherm van meer dan 100m2 worden opgehangen en de film wordt voorzien van uitstekend geluid. Heb je zin om samen met je KEI-groep een avondje te chillen, te genieten van de buitenlucht en onder het genot van een drankje en popcorn met duizenden anderen een film te kijken? Kom dan naar de Film op de Vismarkt!

KEI-week

Installeer onze app!