Inschrijven

KEI-bestuur

Het Dagelijks Bestuur (de officiële naam van het KEI-bestuur) is een team van zeven studenten dat een jaar lang fulltime bezig is met de organisatie van de KEI-week. Dit bestuursjaar loopt van 1 december tot 30 november. Deze tijd is ook echt wel nodig, want het is niet niks om een vijfdaags evenement voor ruim 5.000 eerstejaars en 1.000 ouderejaars studenten neer te zetten. Als KEI-bestuur leer je Groningen en al haar organisaties van binnen en van buiten kennen, werk je samen met en ambitieus en enthousiast team, kom je in aanraking met veel grote bedrijven, heb je intensief contact met de verschillende hogescholen en de universiteit en nog wel het allermooiste: je geeft ruim 5.000 man een onvergetelijk begin van hun studententijd.

Doordat het Dagelijks Bestuur elk jaar wisselt blijft de organisatie dynamisch en krijgt elk bestuur de kans om de introductieweek haar eigen invulling te geven. Zo heeft de KEI-week elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer geoptimaliseerd. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische KEI-week neer te zetten moet het bestuur onder andere evenementen bedenken en organiseren, sponsoren zoeken en daarnaast honderden vrijwilligers werven. Bovendien moet het bestuur zoveel mogelijk KEI-lopers werven en de contacten onderhouden met verenigingen en andere organisaties die zich met studenten bezighouden.

Wil je meer weten over het KEI-bestuur? Lees dan hieronder verder, lees de blogs of volg ons via InstagramTwitterSnapchat of Facebook. Lijkt jou het leuk om volgend jaar de KEI-week te organiseren? Neem dan contact op met onze Directeur Werving en Promotie via wervingenpromotie@keiweek.nl en vraag een informatiepakket aan!

De eerstvolgende informatieavond vindt plaats op maandag 11 juni, om 19:00 uur aan Pelsterstraat 23. Heb je nog vragen, dan kun je die hier stellen!

 

Voor 2018 zijn de volgende studenten aangesteld in het Dagelijks Bestuur:

Voorzitter: Marc Boels (voorzitter@keiweek.nl)

“Voorzitter van het Dagelijks Bestuur is een geweldige functie, omdat je je met alle functies mag bezighouden. Jij hebt het overzicht van alles wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat alle deadlines gehaald worden. Je haalt energie uit de vorderingen en resultaten van de groep. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor de onderwijsinstellingen, de gemeente, studentenverenigingen en de media, waardoor jij het gezicht bent van Stichting KEI. Een jaar KEI-bestuur doen is het mooiste jaar in je studentenleven, waarin je jezelf ontplooit op allerlei gebieden en vriendschappen voor het leven sluit.”

Secretaris: Heleen Laarhoven (secretaris@keiweek.nl)

“De functie van Secretaris bij Stichting KEI is zo leuk omdat je als Secretaris een erg divers takenpakket hebt. Ten eerste is de functie echt iets voor jou als je een mensenmens bent, want je hebt de hele dag door contact met allerlei verschillende partijen. Dat komt omdat je verantwoordelijk bent voor alle crews, waardoor je veel contact hebt met alle studenten die zich tijdens de KEI-week inzetten als vrijwilliger. Daarnaast heb je dagelijks telefonisch of via de mail contact met alle bedrijven waarmee Stichting KEI samenwerkt. Je creatieve kant kun je kwijt in het maken van de KEI-magazines, waarbij je heel veel vrijheid hebt. Ten slotte stuur jij de Event Managers aan die vanaf april het Dagelijks Bestuur helpen met het organiseren van de KEI-week en zorg je ervoor dat je met z’n allen een hecht team wordt. Een ontzettend veelzijdige bestuursfunctie dus! Ik drink graag een kop thee met je om je er meer over te vertellen!”

Penningmeester: Jelle Stoppelenburg (penningmeester@keiweek.nl)

“Wanneer je Penningmeester van Stichting KEI bent krijg je veel verantwoordelijkheden over het hele jaar. Op het begin van het jaar stel je de begroting op waarbij je erg veel samenwerkt met je bestuursgenoten. Iedereen heeft namelijk bepaalde wensen waar jij rekening mee moet houden. Deze begroting houd je vervolgens het hele jaar in de gaten en pas je waar nodig aan. Daarnaast zit de Penningmeester vaak bij contractbesprekingen en onderhandelingen. Als penningmeester ligt er veel ruimte om projecten op te pakken die je leuk vindt, dit maakt de functie van penningmeester ontzettend leuk!”

Directeur Acquisitie: Sophie Holwerda (acquisitie@keiweek.nl)

“Als Directeur Acquisitie ben je verantwoordelijk voor ongeveer 35% van de totale begroting van de KEI-week. Je hebt dus een enorme verantwoordelijkheid, wat een grote uitdaging is! Jij bent het aanspreekpunt voor alle commerciële partijen, wat betekent dat je ontzettend veel aan het mailen en bellen bent met (grote) bedrijven om de beste deals te sluiten. Hier leer je erg veel van en je netwerk krijgt een behoorlijke boost. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor vier evenementen, de KEI-kleding en de bier- en frisbestelling. Door deze verschillendet taken, heb je genoeg afwisseling in deze functie.”

Directeur Werving en Promotie: Laura Schut (wervingenpromotie@keiweek.nl)

“Met zeven andere studenten een jaar lang toewerken naar een week waar ruim 6.000 mensen aan meedoen is een fantastische ervaring. Om dan zelf verantwoordelijk te zijn voor de huisstijl die je overal gaat zien, de website, de inschrijvingen, alle social media en de Daginschrijving is een enorme verantwoordelijkheid, maar vooral een ontzettend leuke uitdaging. Binnen deze functie kun je je creatieve kant ontwikkelen en veel leren op het gebied van ontwerpen, organiseren, samenwerken en communicatie. Door de diversiteit van je activiteiten is geen dag hetzelfde en heb je altijd iets leuks te doen! ”

Directeur Evenementen I: Mirjam Geerts (evenementen1@keiweek.nl)

“Een jaar lang bezig zijn met het invullen van de evenementen van de KEI-week is geweldig. Je hebt contact met heel veel verschillende partijen, wat je functie heel uitdagend en gevarieerd maakt. Samen met Directeur Evenementen ll en alle partijen zal je alle evenementen tot in de puntjes uitwerken en er is veel ruimte voor creativiteit. Binnen deze functie kun je je organisatorische vaardigheden ontwikkelen en leer je om goed te plannen. Twijfel vooral niet en solliciteer voor het mooiste bestuur van studerend Groningen!”

Directeur Evenementen II: Willem-Jan Kramer (evenementen2@keiweek.nl)

‘’ Vanaf het begin ben jij als Directeuren Evenementen druk met de invulling van de KEI-week. Een jaar lang zit jij samen met directeur Evenement I om tafel met zeer diverse partijen. Het contact met al die verschillende partijen en de mogelijkheid om jouw creatieve ideeën tot uiting te laten komen maakt dit een van de allerleukste functies. Je leert in dit jaar goed plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Ik zou zeggen: grijp deze geweldige kans en word deel van één van mooiste studentenbesturen van Groningen ‘’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de KEI-week.

Inschrijven nieuwsbrief

Partners

Zonder onze trouwe partners zou het allemaal niet gelukt zijn.