KEI-bestuur

Het Dagelijks Bestuur (de officiële naam van het KEI-bestuur) is een team van zeven studenten dat een jaar lang fulltime bezig is met de organisatie van de KEI-week. Dit bestuursjaar loopt van 1 december tot 30 november. Deze tijd is ook echt wel nodig want het is niet niets om een 5-daags evenement voor ruim 5.000 eerstejaars en 1.000 ouderejaars studenten neer te zetten. Je leert Groningen en al haar organisaties van binnen en buiten kennen; je werkt samen met een ambitieus en enthousiast team; je komt in aanraking met veel grote bedrijven; je hebt intensief contact met de verschillende hogescholen en de universiteit; en nog wel het mooiste is dat je de KEI-week mag organiseren!

Doordat het Dagelijks Bestuur elk jaar wisselt blijft de organisatie dynamisch en krijgt elk bestuur de kans om de introductieweek haar eigen invulling te geven. Zo heeft de KEI-week elk jaar een ander thema en uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer anders. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische KEI-week neer te zetten, moet het bestuur onder andere evenementen bedenken en organiseren, sponsoren zoeken en daarnaast honderden vrijwilligers werven. Bovendien moet het bestuur zoveel mogelijk KEI-lopers werven en de contacten onderhouden met verenigingen en andere organisaties die zich met studenten bezighouden.

Als je meer over het KEI-bestuur wil weten, lees dan onze blogs of volg ons via Twitter of Facebook. Lijkt jou het leuk om volgend jaar de KEI-week te organiseren? In juni zullen wij hier meer informatie over geven.

Voor 2017 zijn de volgende studenten aangesteld in het KEI-bestuur:

Voorzitter Daan Brouwers
Secretaris Ginger van Breukelen
Penningmeester Jordi van Holten
Acquisitie Marciano Bootsman
Directeur Werving & Promotie Brenda Schrik
Directeur Evenementen I Stefan Warink
Directeur Evenementen II Jeanne van Dijk

 

 

KEI-week

Installeer onze app!