KEI-bestuur

Het Dagelijks Bestuur (de officiële naam van het KEI-bestuur) is een team van zeven studenten dat een jaar lang fulltime bezig is met de organisatie van de KEI-week. Dit bestuursjaar loopt van 1 december tot 30 november. Deze tijd is ook echt wel nodig, want het is niet niks om een vijfdaags evenement voor ruim 5.000 eerstejaars en 1.000 ouderejaars studenten neer te zetten. Als KEI-bestuur leer je Groningen en al haar organisaties van binnen en van buiten kennen, werk je samen met en ambitieus en enthousiast team, kom je in aanraking met veel grote bedrijven, heb je intensief contact met de verschillende hogescholen en de universiteit en nog wel het allermooiste: je geeft ruim 5.000 man een onvergetelijk begin van hun studententijd.

Doordat het Dagelijks Bestuur elk jaar wisselt blijft de organisatie dynamisch en krijgt elk bestuur de kans om de introductieweek haar eigen invulling te geven. Zo heeft de KEI-week elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer geoptimaliseerd. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische KEI-week neer te zetten moet het bestuur onder andere evenementen bedenken en organiseren, sponsoren zoeken en daarnaast honderden vrijwilligers werven. Bovendien moet het bestuur zoveel mogelijk KEI-lopers werven en de contacten onderhouden met verenigingen en andere organisaties die zich met studenten bezighouden.

Als je meer over het KEI-bestuur wilt weten, lees dan onze blogs of volg ons via InstagramTwitter, Snapchat of Facebook. Lijkt jou het leuk om volgend jaar de KEI-week te organiseren? Neem dan contact op met onze Directeur Werving en Promotie via wervingenpromotie@keiweek.nl en vraag een informatiepakket aan!

Voor 2018 zijn de volgende studenten aangesteld in het Dagelijks Bestuur:

 

 

Voorzitter

Marc Boels 

Secretaris

Heleen Laarhoven

Penningmeester

Jelle Stoppelenburg

Directeur Acquisitie

Sophie Holwerda

Directeur Werving & Promotie

Laura Schut

Directeur Evenementen I

Mirjam Geerts

Directeur Evenementen II

Willem-Jan Kramer

 

 

 

 

 

 

KEI-week

Installeer onze app!