KEI-leiders

KEI-leiders zijn de mentoren van de KEI-groepjes. Tijdens de KEI-week 2020 voorzie jij samen met een mede KEI-leider jouw groepje van alle informatie die zij nodig hebben om een goede start in de stad Groningen te maken. Je kunt ook snel en gemakkelijk het takenpakket bekijken!

INSCHRIJVEN

De KEI-leider inschrijving voor de KEI-week 2020 zijn open tot 31 juli 2020. Hierna zal een loting plaatsvinden.

Het werkt als volgt:
Je schrijft je samen met een ander in als KEI-leider. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Hier krijgen jullie beide een bevestigingsmail van.

LET OP: Het maakt niet uit op welk moment je je inschrijft.

Nadat je de mail hebt ontvangen, moet je je inschrijving bevestigen. Via de mail zal gecommuniceerd worden hoe dit in zijn werk gaat.

Momenteel zijn de KEI-leider inschrijvingen geopend tot en met 31 juli. 

Inschrijfpagina

TIPS & TRICKS VOOR KEI-LEIDERS

Word een geweldige KEI-papa of KEI-mama! 

Wat houdt het precies in om KEI-leider te zijn? Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat je KEI-kindjes je nooit zullen vergeten? Lees het hier!

Wat zijn eigenlijk je taken als KEI-leider?

  • Laten zien hoe leuk het is om student te zijn.
  • Een hechte band binnen jouw KEI-groepje creëren.
  • Vragen beantwoorden waar jouw KEI-groepje mee te maken krijgt;
  • Aanwezig zijn bij bepaalde programmaonderdelen samen met jouw KEI-groepje.
  • KEI-lopers aanmoedigen om zoveel mogelijk informatie in te winnen over de verschillende studentenverenigingen en -organisaties.
  • Beschikbaar zijn tijdens de gehele week als KEI-leider, dus niet alleen tijdens de programmaonderdelen.

Houd onze social media in de gaten voor meer informatie. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de KEI-week.

Inschrijven nieuwsbrief

Partners

Zonder onze trouwe partners zou het allemaal niet gelukt zijn.

Veelgestelde vragen voor KEI-lopers

Waar kan ik me inschrijven voor de KEI-week?

Sinds begin juni is mogelijk om je in te schrijven voor de KEI-week 2020. Klik hiervoor op de knop ‘inschrijven’ in het hoofdmenu. Je kunt je ook nog inschrijven tijdens de KEI-week zelf via de website.

Word ik met studiegenoten in een KEI-groepje geplaatst?

We proberen in ieder KEI-groepje twee studenten met dezelfde studie te plaatsen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat de KEI-week een algemene introductieweek is hebben we er voor gekozen de groepsindeling te baseren op interesse. Daarnaast organiseren studies vaak een eigen introductieperiode in de eerste week van je studie, waardoor je je studiegenoten snel genoeg zult leren kennen!

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de KEI-week?

De inschrijving blijft (online) geopend tot en met vrijdag 14 augustus. Om zeker te zijn van plaatsing in een KEI-groepje raden we je aan om je uiterlijk de vrijdag voor de KEI-week, 7 augustus 18:00 uur, in te schrijven.

Kan ik na mijn inschrijving nog annuleren of mijn geld terugkrijgen voor de KEI-week?

Het is niet mogelijk om af te zeggen, te annuleren of je geld terug te krijgen wanneer je je hebt ingeschreven voor de KEI-week. Wanneer je nog niet weet of je geslaagd bent, ingeloot bent voor je studie of je nog niet weet of je een kamer hebt, kun je beter even wachten met je inschrijving. Er is namelijk geen maximum aantal deelnemers voor de KEI-week, dus je kunt je nog tot en met de vrijdag voor de KEI-week (7 augustus tot 18:00 uur) online inschrijven en je bent dan verzekerd van deelname aan de KEI-week en plaatsing in een KEI-groepje.

Ik heb een functiebeperking, kan ik meedoen aan de KEI-week?

Dat kan zeker. We streven ernaar om de KEI-week voor iedereen toegankelijk te maken. Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een functiebeperking hebt en deze specificeren. Verder kun je ook aangeven of je in een groepje wilt met andere mindervaliden. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@keiweek.nl, dan nemen we contact met je op. We kijken dan samen op wat voor manier we rekening kunnen houden met jouw functiebeperking, zodat jij een fantastische week zult beleven!

“Heb je een functiebeperking en wil je graag in contact komen met studenten die dit ook hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Wiel&Deal. Wiel&Deal streeft er naar om jongeren met een beperking te ondersteunen bij hun studentenleven en studie. Onbeperkt studeren, dat is het doel.”

Kan ik me samen met iemand anders inschrijven?

Ja, het is mogelijk om je met één vriend(in)  in te schrijven voor de KEI-week. Zorg ervoor dat jij tijdens jouw inschrijving het mailadres opgeeft van jouw vriend(in) en dat je vriend(in) jouw mailadres opgeeft bij zijn/haar inschrijving. Let op: we kunnen jullie niet matchen als een van jullie het verkeerde e-mailadres opgeeft. Je kunt je maar met één persoon opgeven. Je kunt je dus niet met z’n drieën (of meer) opgeven.