KEI-leider worden? Save the date!

Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk zo ver de KEI-leiderinschrijving 2017 vindt dan plaats. Via onze website kun je je die dag tussen 0.01 en 23.59 uur inschrijven. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Als dit is afgerond, krijgen je mede-KEI-leider of mede-KEI-leiders een mail. In deze mail staat een link waarmee de mede-KEI-leider(s) zich kunnen aanmelden. De inschrijving is pas definitief als zowel jij als je mede-KEI-leider(s) zich hebben aangemeld. Dit kan dus alleen op 18 mei. Als je KEI-leidergroepje niet compleet is loot je niet mee.

 

Iedereen ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail van je inschrijving. Als zowel de hoofd-KEI-leider als de mede-KEI-leider(s) zich hebben ingeschreven en het KEI-leidergroepje compleet is, ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Hierin zal meer informatie staan over de loting. Deze bevestigingsmail betekent dat je mee doet met de loting, dus je bent nog niet verzekerd van je KEI-leiderschap. 

De loting vindt plaats op donderdag 1 juni. Je ontvangt die dag een mail waarin vermeld staat of je KEI-leider bent, reserve-KEI-leider bent of helaas niet door de loting bent gekomen. Als reserve KEI-leider maak je nog kans op een plekje als er meer KEI-lopers zijn dan verwacht of andere KEI-leiders zich terugtrekken.

Je kan je maar één keer per studentnummer inschrijven als KEI-leider. Zorg er dus voor dat maar één iemand van je KEI-leidergroepje zich inschrijft als hoofd-KEI-leider en de rest zich als mede-KEI-leider inschrijft via de link in de mail.

Het heeft geen nut om je dubbel in te schrijven om meer kans te maken om ingeloot te worden. Dubbele inschrijvingen zullen namelijk voor de loting uit het systeem gehaald worden.

Is het nog onduidelijk of heb je na je inschrijving geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via subscriptions@keiweek.nl of bel naar 050 363 80 90.

Gerelateerd nieuws

Eerste artiest Eindfeest: Bizzey!

Bizzey zal optreden tijdens het knallende Eindfeest van de KEI-week 2018! Bizzey been getting busy. Dit jaar viert de DJ/MC/producer/superstar Bizzey (Leo Roelandschap) zijn tienjarig…

Meer lezen
Eerste artiest Eindfeest: Bizzey!
15th august: day 2 of the KEI-week!

15th august: day 2 of the KEI-week!

It’s Tuesday, which means it’s already the second day of the KEI-week! Here are all the events of today: 11:30 – 13:00: KEI-picnic – Stadspark…

Meer lezen