Chef-HEF

Als Chef-HEF ben je tijdens de KEI-week druk bezig met het besturen van één van de heftrucks. Je zorgt ervoor dat alle grote materialen op de juiste plek op het evenement komen te staan. Van bouwhekken tot aan stage barriers, maar natuurlijk ook nog veel meer. Je werkt nauw samen met de Event Managers en in de avond met de NIGHT-crew. Het werk vindt plaats in shifts, dat betekent dat er ook genoeg tijd is om zelf ook de KEI-week mee te maken. De Chef-HEFS zijn in totaal met vier personen. Wil jij Chef-HEF worden? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar secretaris@keiweek.nl!

ERVARING CREWER

Ik ben Lennart, student Werktuigbouwkunde, en ik ben heftruckchauffeur tijdens de KEI-week. Ik hou van techniek en ik vind het leuk om betrokken te zijn als vrijwilliger. Het besturen van een grote machine kan spannend maar ook juist heel gaaf zijn! Gelukkig kregen wij een opleiding van Stichting KEI zodat we veilig en efficiënt met een heftruck om kunnen gaan.

Het leukste van (C)hef- hef zijn vind ik dat we samen werken met alle crews. We helpen het Dagelijks Bestuur in de planningsfase met het logistieke deel. Bij de uitvoering zorgen we dat de crews op tijd materiaal hebben zodat het hele feest door kan gaan!

Lennart Kuiper
Chef-HEF 2019

Meer crews bekijken